Doc. art. Nataša Antulov

Kazališna dramaturginja i redateljica. Kao dramaturginja, surađivala je s mnogobrojnim autoricama i autorima BADco., Oliver Frljić, Franka Perković, Vedrana Klepica, Andraš Urban, Mila Čuljak, Igor Vuk Torbica i dr. Kao redateljica surađuje s Aleksandrom Stojaković Olenjuk na predstavama ‘Pristajanja’ i ‘Događaj koji mijenja sve’ udruge Drugo more, te ‘Lolipop’ Hrvatskog narodnog kazališta Ivan pl. Zajc.
Članica je i suosnivačica izvedbeno-inkluzivne grupe Peti ansambl koji se provodi u partnerstvu s Hrvatskim narodnim kazalištem Ivan pl. Zajc i u suradnji s Centrom za odgoj i obrazovanje Rijeka.  

Završila je studij dramaturgije, usmjerenje Dramaturgija izvedbe na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu 2012. godine. Neformalnu edukaciju stjecala je na mnogobrojnim radionicama i edukacijama u polju izvedbene i filmske umjetnosti. 

Nastavnica je na preddiplomskom studiju Gluma i mediji na kojem je nositeljica kolegija Povijest drame i kazališta I i II, Uvod u dramaturgiju i Laboratorij režije I i II. Na diplomskom studiju Gluma i mediji nositeljica je kolegija Analiza teksta.

Detaljni izvedbeni planovi (login: AAI@edu.hr)

Izbor radova

  • Događaj koji mijenja sve

© Sveučilište u Rijeci, Akademija primijenjenih umjetnosti