Vi ste na stranici: Naslovna
Realizator 2018.

Realizator, zaklada, poslovni slučaj, sveučilište

Dragi Realizatori i Realizatorice, let the games begin!

u nastavku vam donosimo sve korisne informacije o Realizatoru 2018. na jednom mjestu.

PREZENTACIJE POSLOVNIH SLUČAJEVA
Prezentacije poslovnih slučajeva dostupne su za preuzimanje na sljedećoj POVEZNICI.

KOMUNIKACIJA
Ukoliko imate pitanja u vezi slučaja ili natjecanja, obratite se isključivo Zakladi, koja će ih zatim proslijediti poduzećima. Možete nam poslati jedan mail s pet pitanja u vezi slučaja, te koliko god pitanja u vezi samog natjecanja na mail  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

LEARN MODUL

Kako bi što bolje pripremili i napisali rješenje odabranog poslovnog slučaja, organizirali smo zabavni i praktični LEARN modul koji se sastoji od tri radionice. Sudjelovanje nije obvezno, ali je svakako preporučljivo, te je otvoreno svim studentima/icama, dakle i onima koji se ne natječu u Realizatoru. Za dodatnu motivaciju napominjemo i da najaktivniji tim Realizatora dobiva i nagradu!

TERMINI LEARN MODULA

30.10. u 10.00 sati Kreiranje poslovnih ideja, Neven Tamarut
09.11. u 16.30 sati Tips & Tricks za pisanje poslovnih slučajeva, Neven Tamarut
19.11. u 17.00 sati Stvaranje uspješnih inovacija, Boris Golob

Navedene edukacije i radionice održat će se u prostorima Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci Step Ri (Ul. Radmile Matejčić 10, Kampus, Rijeka).

Prijave na edukativni modul dostupne su putem sljedećeg ONLINE OBRASCA.

POSLOVNO RJEŠENJE & PITCHING
Rok za predaju poslovnih rješenja je 21. studenog 2018. u 23:59 sati. O formi pisanja rješenja možete saznati više na
radionici Tips and tricks za pripremu i pisanje poslovnih rješenja, a dodatne informacije bit će vam poslane i mailom.

Jedino timovi koji predaju poslovno rješenje ulaze u PLAY modul te im je dostupan pitching trening (Step Ri, 26. i 27.11. u 16:30 sati) za individualnu pripremu izlaganja pred stručnim žirijem koji će voditi edukator i trener Dario Zorić.

PROSTOR ZA RAD

Za vrijeme trajanja case study natjecanja Realizator 2018. nudi vam se mogućnost korištenja CERIecon Playpark co-working prostora za rad na vašim slučajevima. CERIecon Playpark Prostor nalazi se u zgradi STEP RI (Radmile Matejčić 10, Kampus Trsat) a možete ga koristiti radnim danima od 9h do 16h. Za pristup CERIecon Playpark-u potrebna vam je pristupna kartica, te kako biste istu dobili morate se prvo uputiti u STEP RI ured Uprave i predočiti osobnu iskaznicu. Vaša osobna iskaznica ostaje u STEP RI Uredu Uprave, a vraća vam se po vraćanju pristupne kartice. Nakon 16h STEP RI zgrada se zaključava, stoga ste obavezni napustiti CERIecon Playpark prostor i vratiti pristupnu karticu u STEP RI ured Uprave istoga dana do 16h.

Sve informacije slati ćemo vam mailom (provjerite i u spam!), a u slučaju dodatnih upita, slobodno nam se obratite na mail Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

  

 
Secret Arts Cinema

 

15.10 - 05.12.2018

Secret Arts Cinema, filmski tematski program u organizaciji udruge Pari Pikule, otvara novu stranicu svog djelovanja nizom iznimno zanimljivih projekcija u tri hrvatska grada. Četiri filma u Rijeci (Art-kino), Splitu (Kinoteka Zlatna vrata) i Zagrebu (Kaptol Boutique Cinema & Bar) obojat će jesen filmovima koji slave ljudsku kreativnost najrazličitijim paletama i sigurnim autorskim potezima kistom.

A tajnovitosti se ipak nismo mogli posve odreći, kao što je već uobičajeno za SAC – svaku ćemo projekciju omotati u dodatno ruho – pjevat će se, crtati, razgovarati s robotima i umjetnicima.

Pridružite nam se i osigurajte svoje ulaznice od sljedeceg tjedna na blagajnama kina:
Kinoteka Zlatna vrata
i on line:
Kapol Boutique www.kaptolcinema.hr
Art-kino Rijeka www.ulaznice.hr⬇ RASPORED PROJEKCIJA ⬇
⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇

🎨🎬 MAURIZIO CATTELAN: BE RIGHT BACK / MAURIZIO CATTELAN: VRAĆAM SE ODMAH
Maura Axelrod I 2016 I SAD I Bow and Arrow Entertainment, Two Great Dogs Films I Dokumentarni I 95 min

Riječ je o o provokativnom talijanskom i svjetskom zločestom dečku, umjetniku koji je svoju karijeru izgradio na zaigranim, provokativnim radovima koji su uzburkali umjetnički establishment.
HRVATSKA PREMIJERA: ART-KINO, RIJEKA 15.10.2018 u 20.00
PROJEKCIJE:
KAPTOL BOUTIQUE CINEMA & BAR, ZAGREB 17.10.2018 u 20.00
KINOTEKA ZLATNA VRATA, SPLIT 24.10.2018 u 20.15

🎨🎬MORE HUMAN THAN HUMAN / LJUDSKIJI OD LJUDI
Tommy Pallotta, Femke Wolting I 2018 I Nizozemska I Submarine, SubLa, Savage Fim, VPRO I Dokumentarni I 79 min

Osoban, dramatičan i često zabavan filmski pothvat u potrazi za odgovorom na pitanje u kojoj su mjeri ljudskost i posebice ljudska kreativnost u opasnosti pred umjetnom inteligencijom. Potraga započinje robotom kojeg autor Tommy Pallotta gradi ne bi li ga zamijenio kao filmskog autora.
HRVATSKA PREMIJERA: ART-KINO, RIJEKA 22.10.2018 u 20.00
PROJEKCIJE:
KAPTOL BOUTIQUE CINEMA & BAR, ZAGREB 24.10.2018 u 20.00
KINOTEKA ZLATNA VRATA, SPLIT 7.11.2018 u 20.15

🎨🎬 TARANTA ON THE ROAD / TARANTULA NA PUTU
Salvatore Allocca I 2017 I Italija I Marvin Film Partners, Emma Film, Vega’s Project I Igrani I 80 min
Donosi priču o Amiri i Tareku, tuniškim migrantima koji su se našli na talijanskoj obali netom nakon Arapskog proljeća.
U potrazi za prijevozom do Francuske susreću lokalni bend koji svoju sreću traži na festivalima i vjenčanjima. Putovanje, strah, ljubav prema glazbi, neizvjesna budućnost i želja za uspjehom je ono što ih povezuje u iskustvu koje će ih zauvijek promijeniti. Smijeh i suze zagarantirani!

HRVATSKA PREMIJERA: KAPTOL BOUTIQUE CINEMA & BAR, ZAGREB 31.10.2018 u 20.00
PROJEKCIJE:
ART – KINO, RIJEKA 12.11.2018 u 20.00
KINOTEKA ZLATNA VRATA, SPLIT 22. 11.2018 u 20.15


🎨🎬THE ADVENTURE OF KAKTUS KID / TKO JE SMJESTIO KAKTUSIĆU?
Đorđe Marković I 2018 I Srbija, Hrvatska I Tuna Fish Studio, Nukleus Film I Dokumentarni I 65 min

Aleksandar Zograf, kultni strip crtač otkriva neobičan strip iz perioda Drugog svjetskog rata. Njegov je junak Kaktusić – mali kaktus zarobljen u tegli. Zaintrigiran tim pronalaskom, Zograf istražuje tajanstveni život autora Kaktusića– nedovoljno poznatog umjetnika Veljka Kockara. Riječ je o pothvatu kojim je Zograf saznao da strip doslovce može biti važniji od života.
MEĐUNARODNA PREMIJERA: KAPTOL BOUTIQUE CINEMA & BAR, ZAGREB 7.11.2018 u 20.00
PROJEKCIJE:
ART – KINO, RIJEKA 19.11.2018 u 20.00
KINOTEKA ZLATNA VRATA, SPLIT 5.12.2018. u 2018 u 20.15

Secret Arts Cinema Program realiziran je uz podršku Hrvatskog audiovizualnog centra.

 

  

 
Produžen rok prijave za ”Nagradu Zaklade Sveučilišta u Rijeci 2017.“

Zaklada Sveučilišta u Rijeci produžila je rok prijave na natječaj za dodjelu ”Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci za kalendarsku godinu 2017.” do 7. listopada 2018.

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp) i zemaljskom poštom (zaključana prijava i datum poštanskog žiga), a cjeloviti tekst natječaja i popratnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Odluka o produženju roka prijave dostupna je na sljedećoj poveznici, a u slučaju nejasnoća i upita, budite slobodni obratiti nam se putem e-maila na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .

  

 
Studentski izbori

PREUZMITE DOKUMENT

 PREUZMITE OBRAZAC 

 
Nevidljiive sile: Žene koje su oblikovale naš grad

zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas i pozvati na završnicu projekta Nevidljiive sile: Žene koje su oblikovale naš grad u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci.

 

Događaj će biti održan u četvrtak, 27. rujna u Malom salonu (Korzo 24, Rijeka) s početkom u 18.30 sati, a održava se u sklopu Tjedna filantropije.

Nevidljive sile zaokružit ćemo predstavljanjem blok-brošure Nevidljive sile te najavom nove Zakladine stipendije Delta Women Award, s ciljem potpore žena u riječkoj znanosti i umjetnosti.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 11 - 15 od 419
 
 
 
© 2005 – 2019 APURI