banner

O nama

Rasonja brijač Shop osmišljen je za muškarce i po mjeri muškaraca, kako bi na jednom mjestu mogli pronaći sve što definira njihov stil te pritom maksimalno uživati u svim popratnim sadržajima koje nudimo. Zadovoljstvo naših klijenata je naša svakodnevna misija i zato dajemo sve od sebe kako bi oni uživali u tretmanima i ritualima, kao što je tradicionalno brijanje uz tretman toplim ručnikom i eteričnim uljima, jednako kao i u stilskim šišanjima naših iskusnih barbera. Dok čekaju na svoju uslugu klijenti mogu kvalitetno provesti vrijeme slušajući glazbu s vinil ploča, čitajući neki od muških magazina ili jednostavno uživajući u čaši luksuznog alkoholnog pića.

Barberi

barber
Goran
barber
Maja
barber
David
barber
Valentina
barber
Antonio
barber
Roberto

Usluge

Brijanje brade ili glave britvom. Brijanje i izbrijavanje brade ili glave britvom uz tretman aroma toplim i hladnim ručnikom i masažu lica ili glave stručnim pokretima. Oblikovanje i uređivanje brade britvom i mašinicom. Oblikovanje i uređivanje brade britvom i mašinicom uz tretman aroma toplim ručnikom i masažu lica. Pranje kose, aplikacija ampule te masaža vlasišta stručnim pokretima uz korištenje šampona i njege sukladno potrebi vlasišta i kose.

brada

brada
brada
brada
brada
brada
brada
brada
brada
brada
brada
brada
brada
brada
brada
brada

kosa

kosa
kosa
kosa
kosa
kosa
kosa
kosa
kosa
kosa
kosa
kosa
kosa

Proizvodi

Reuzel je brand koji su stvorili profesionalci. Dapače, vlasnici jednog od najpoznatijih barber salona na svijetu – ‘Schorem Haarsnijder an Barbier’ u Rotterdamu u Nizozemskoj. Za razvoj vrastite linije ikoristili su 50 godina bogate povijesti salona u kojem pružaju tradicionalno šišanje brijanje. Za svoje proizvode jednostavno kažu da su: “Od brijača za gospodu”. Iako bi se o njima mogla napisati cijela knjiga ostanimo zasad na tome da ako ste upravo sada shvatili da vam brada dobro stoji i počeli ste s njegom ali niste sigurni koji proizvod trebate za svoju bradu ili brk onda je Reuzel pravi odgovor.

proizvodi

Reuzel pomada za kosu za jako učvršćivanje i visoki sjaj

proizvodi

Reuzel vosak za kosu na uljnoj bazi s mirisom peperminta

proizvodi

Reuzel pomada od voska za oblikovanje kose

proizvodi

Reuzel crvena pomada za kosu visokog sjaja od vanilije