Politika privatnosti

Kontakti

Ako nam uputite email poruku, tim putem ste nam dozvolili da vašu email adresu koristimo kako bi vam mogli odgovoriti na upit. Mi nećemo ni u kojem slučaju vašu email adresu koristiti ni u kakve druge svrhe ako od vas za to ne dobijemo eksplicitnu pisanu dozvolu.

Kolačići

U svrhu boljeg funkcioniranja stranice, prikupljamo anonimizirane podatke o tome koji se sadržaj na našoj web stranici čita. Ako ste na našu web stranicu došli putem internet tražilice ili klikom na link koji vas je doveo na našu stranicu, te podatke čuvamo kako bi pospješili vidljivost naše stranice i njenu posjećenost. Mi ne vidimo tko je stranicu posjetio, već samo činjenicu da je stranica posjećena i kojim se putem do nje došlo.

S kime dijelimo vaše podatke?

Sve podatke koje imamo, ne dijelimo s trećim osobama ni u kojem slučaju.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Ako želite možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Povlačenje vlastitih podataka

Imate pravo povući danu privolu, pristup svojim osobnim podacima, pravo na ispravak, brisanje, ili ograničavanje obrade osobnih podataka, pravo na prenosivost podataka, pravo na pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Pravo ostvarujete podnošenjem zahtjeva na dolje navedenu e-mail adresu

e-mail: dekanat@apuri.hr (dekanat)

© Sveučilište u Rijeci, Akademija primijenjenih umjetnosti