Vi ste na stranici: Naslovna
OBAVIJEST

Kolegij fotografije Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci ima čast pozvati Vas na predavanje gosta predavača profesora Rony Orena koje će se održati u petak 11. studenog 2016. u 15.00 sati, kabinet 106 prvi kat na Akademija primijenjenih umjetnosti na kampusu Trsat Sveučilišta u Rijeci. Rony Oren će predstaviti studentima svoju knjigu za djecu ‘Divlje životinje’. Autor je posebne metode rada s plastelinom koju je predstavio u svjetski uspješnoj seriji knjiga za djecu ‘Tajne gline’. Knjige su prodane u više od milijun primjeraka i prevedene na 13 jezika. Kao priznati redatelj i producent autor je više od 500 kratkih filmova i televizijskih serija u tehnici stop-motion animacije od kojih su mnoge međunarodno priznate, a mnoge su od njih emitirane na kanalima PBS ABC; Disney Channel, BBC i Chanel 4.

Rony Oren je svjetski priznati umjetnik, ilustrator i autor knjiga za djecu iz Izraela. Radio je kao voditelj katedre za animaciju na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Jeruzalemu (Bezalel Academy of Art and Design), a danas je kulturni ambasador države Izrael.

Predavanje je otvoreno za javnost.
Dobro nam došli docent art Fedor Vučemilović.  

 
Rang lista razredbenog postupka, diplomski studij Glluma i mediji, upisni rok 2016/17

Preuzmite Dokument

 
 

 
Obavijest

Agencija za znanost i visoko obrazovanje provodi istraživanje određenih aspekata studentskoga iskustva u generaciji studenata upisanih ak. god. 2012./2013. na preddiplomske i integrirane studijske programe. Ciljevi su ovoga istraživanja utvrditi stupanj općeg zadovoljstva studiranjem, percepciju pojedinih aspekata studiranja te dobiti uvid u očekivanja od studija i visokog učilišta. U svrhu uspješne provedbe istraživanja, molimo Vas da ispunite upitnik koji ste primili elektroničkom poštom.

Ako ste student upisan ak. god. 2012./2103. i niste dobili anketni upitnik, a željeli biste sudjelovati u istraživanju, molimo Vas da se javite Središnjem prijavnom uredu AZVO-a na adresu elektroničke pošte  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript  ili na broj telefona 01/6274-844. 
ALU Zagreb, natječaj galerije Šira za 2017
Prema molbi dekana Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu izv.prof.art. Aleksandra Battiste Ilića i Savjeta za izložbenu djelatnost galerije Šira, u privitku šaljem natječaj za izlaganje u Galeriji ALU Šira, te Vas ujedno molim da natječaj objavite na oglasnoj ploči i web stranici  kako bi bio dostupan što većem broju studenata vašeg fakulteta.
 
 
Kontakti:
Korana Littvay,mag.
Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
099 244 2117
 
 


 
 
OBAVIJEST

Odlukom dekana, izv. prof. art. Letricije Linardić u ponedjeljak 31.10.2016. nema nastavnih obveza.

  

 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 96 - 100 od 414
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI