Vi ste na stranici: Naslovna
Natječaj za umjetničke knjige „Knjige za gledanje : Knjige za čitanje“

 

Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Akademijom primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci raspisuje natječaj za umjetničke knjige, pod nazivom „Knjige za gledanje : Knjige za čitanje“, za izlaganje u Galeriji Šira u Zagrebu, od 13.03.2017. do 20.03.2017.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti i studentice akademija i srodnih studija, i mladi umjetnici i umjetnice do 25.g.

Svaki autor ili autorica mogu prijaviti do 3 umjetničke knjige ili knjige-objekte. Tema, format i tehnika su slobodni.

Prijava treba sadržavati:
- Ime i prezime, kontakt i kratki životopis autora ili autorice (do 800 znakova)

- Podatke o radu: naziv djela, tehnike, dimenzije, te izjavu kako se knjiga izlaže (u staklenom postamentu ili tako da je dostupna za listanje, gledanje i čitanje)

Rok za dostavu knjiga i prijava za natječaj je srijeda 08.03.2017. Do tog roka se prijave i knjige mogu poslati ili osobno donijeti na Akademiju likovnih umjetnosti, Fundus umjetnina ALU, str.sur.Korana Littvay, Ilica 85, Zagreb. Autori će o odabiru radova biti obaviješteni elektroničkim putem 10.03.2017.

Umjetničke knjige će za izložbu odabrati umjetničko povjerenstvo u sastavu: izv.prof.mr.art.Tanja Dabo, izv.prof. art.Svjetlan Junaković, doc.art. Sonja Vuk (Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu), izv.prof. mr.art. Letricija Linardić i doc. mr.art.Melinda Kostelac (Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci).

Kontakt:
Voditeljica galerije Šira, str.sur.Korana Littvay,
Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

https://galerijasira.wordpress.com/ http://www.alu.unizg.hr/

  

 
Rijeka psihologije 2017. – najbogatiji program do sada

 

Od 20. do 26. veljače u Rijeci i okolici održat će se Rijeka psihologije, manifestacija koja nam donosi pregršt spoznaja iz psihologije. Manifestaciju organiziraju Odsjek za psihologiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci, Psihološko savjetovalište SSC-a u suradnji s još nekim predstavnicima akademske zajednice, tijelima lokalne samouprave i udrugama. Program ovogodišnje, šeste Rijeke psihologije najbogatiji je do sada. Psiholozi su pripremili čak 74 predavanja, radionica, tribina, okruglih stolova i sl.koje će održati na 47 lokacija u gradu Rijeci i okolici. Saznajte nešto više o osjećajima, međuljudskim odnosima, motivaciji, traženju posla, zdravlju, stresu, mindfulnessu, komunikaciji i brojnim drugim temama. Ulaz je na sve aktivnosti besplatan, a u sklopu manifestacije provodi se i humanitarna akcija za opremanje kabineta za učenike s posebnim potrebama Ekonomske škole Mijo Mirković. Više detalja o samoj manifestaciji i programu možete pronaći u privitku ili na www.rijekapsihologije.org.

Psihološko savjetovalište SSC-a u sklopu ovogodišnje manifestacije organizira za sve zainteresirane studente riječkog Sveučilišta radionicu pod nazivom „Hitchhiker's guide to happiness“. Na radionici će se razgovarati o različitim definicijama sreće te rezultatima najnovijih istraživanja koja pokazuju što ljude čini sretnima. U drugom dijelu radionice sudionici će uvježbavati jednostavne, svakodnevno primjenjive tehnike koje mogu povećati osobnu sreću i zadovoljstvo životom.

Radionica će se održati 24. veljače 2017. (petak) od 14 do 16 sati u prostorijama SSC-a. Broj sudionika je ograničen, pa molimo studente da se prijave za sudjelovanje. Pošaljite ime i prezime, studij i godinu studija te broj mobitela na e-mail adresu:  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript  do srijede, 22.02.2016.

  

 
NATJEČAJ REKTOROVE NAGRADE SVEUČILIŠTA U RIJECI

obavještavamo vas da je Sveučilište u Rijeci raspisalo četiri natječaja za dodjelu rektorovih nagrada u akademskoj godini 2016./2017.

Više informacija o natječajima nalazi se na sljedećoj poveznici.

 


 

 
NATJEČAJ ZA IZBOR

Na temelju odluke Vijeća, Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, objavljuje

 NATJEČAJ ZA IZBOR

jednog nastavnika/ce u naslovno umjetničko-nastavno zvanje docent u umjetničkom području, polje dizajn, grana dizajn vizualnih komunikacija (bez zasnivanja radnog odnosa)

Pristupnici na natječaj (M/Ž) trebaju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/03-139/13) i Odlukom Rektorskog zbora o nužnim uvjetima za ocjenu nastavne i stručne djelatnosti u postupku izbora u umjetničko-nastavna i nastavna zvanja u području umjetnosti (NN 61/2017) te dodatne uvjete:

- petogodišnje iskustvo u nastavi vizualnih komunikacija i grafičkog dizajna u visokoškolskoj ustanovi i  iskustvo u radu na kompleksnim projektima za srednje i velike tvrtke

- iskustvo u rješavanju složenih problema u Adobe Creative Clud aplikacijama (Illustrator, Indesign, Photoshop

Uz prijavu treba priložiti životopis, ovjerenu presliku diplome i rješenje o priznavanju istovrijednosti ukoliko je ista stečena u inozemstvu, prikaz nastavne i stručne djelatnosti, dokaze o ispunjavanju uvjeta za izbor u zvanje te dodatnih uvjeta, uvjerenje liječnika medicine rada o psihofizičkoj sposobnosti za prvi izbor u zvanje, presliku identifikacijske isprave, a strani državljani i dokaz o poznavanju hrvatskog jezika (razina B1). Životopis i prikaz djelatnosti dostaviti i na CD-u.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od objave natječaja na adresu Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, Ul. Slavka Krautzeka 83, Rijeka.

 

rok 6.rujan 2017.

 

  

 
Erasmus / Erasmus+
Sveučilište u Rijeci će 1. veljače 2017. raspisati Natječaj za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse u ak. godini 2017./2018. u okviru programa Erasmus.

Natječaj za mobilnost studenata (studijski boravak) te natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja bit će raspisani 1. ožujka 2017.

Rok za prijavu studenata za obavljanje stručne prakse je 3. travnja 2017. 

Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta www.uniri.hr pod rubrikom Međunarodna suradnja, Erasmus.

Više o proceduri i uvijetima natječaja na POVEZNICI
 


 
 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 86 - 90 od 418
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI