Vi ste na stranici: Naslovna
OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PRIJAVU FILMOVA

Pula, 16. ožujka 2017.

 

MEDIJSKA OBAVIJEST

 

 

PULSKI FILMSKI FESTIVAL: OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PRIJAVU FILMOVA

 

 

Pulski filmski festival poziva sve autore na prijavu filmova u natjecateljskim programima 64. Pulskog filmskog festivala. Poziv je otvoren od 16. ožujka do 6. travnja 2017. u ponoć za sve filmove proizvedene 2016. ili 2017. godine u tri programske kategorije:

1. Hrvatski program – otvoren za sve hrvatske igrane filmove i manjinske igrane koprodukcije duže od 70 minuta

2. Kratka Pula – otvoren za sve hrvatske kratke i srednjemetražne igrane filmove, kratke i srednjemetražne dokumentarne filmove, dugometražne dokumentarne filmove, animirane filmove, promidžbene filmove, eskperimentalne filmove, glazbene spotove, dramske serije i dokumentarne serijale

3. Studentski program – otvoren za sve kratke i srednjemetražne filmove nastaleu produkciji: Akademija dramske umjetnosti u Zagrebu, Akademija likovne umjetnosti u Zagrebu, Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci, Sveučilišni studij glume, medija i kulture u Rijeci, Umjetnička akademija u Osijeku, Umjetnička akademija u Splitu i ostalih hrvatskih visokoškolskih ustanova

 

Postupak prijave za Hrvatski program i Kratku Pulu usklađen je s odredbama Statuta Pulskog filmskog festivala i Pravilima za prijavu filmova.

 

Pozivamo autore da sudjeluju na 64. Pulskom filmskom festivalu koji će se održati od 15. do 22. srpnja i postanu potencijalni dobitnici ovogodišnjih nagrada. 

 


 

 
Otvoren fond SIZIF za financiranje znanstveno-istraživačke djelatnosti studenata

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Ured za znanost Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci dana 1. ožujka 2017. pokrenuli su studentski znanstveni fond SIZIF čiji je cilj potaknuti i poduprijeti studente u znanstveno – istraživačkoj djelatnosti.

Fond je otvoren studentima svih znanstvenih razina i područja preddiplomskog, diplomskog, integriranog sveučilišnog studija i stručnog specijalističkog diplomskog studija Sveučilišta u Rijeci.

Fondom se financiraju tri kategorije – provedba znanstvenog istraživanja, aktivno sudjelovanje na skupovima te objavljivanje znanstvenih i stručnih radova.

Zaklada Sveučilišta i Ured za znanost ovim potezom ulaze u krug renomiranih sveučilišta koja sustavno pružaju potporu studentima u njihovom procesu edukacije i usavršavanja, kao i pripremi za nositelje inovacija. Posebnost Fonda je što će biti kontinuirano otvoren za prijavu u provedbenoj godini.

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp) i zemaljskom poštom u jednom primjerku.

Više informacija o fondu SIZIF kao i cjelovitu natječaju dokumentaciju pronađite ovdje.

Za sve nejasnoće i upite slobodno se obratite na e-mail Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

 


 

 
Natječaj idejno rješenje vizualni identitet NSZVO

Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja poziva studente visokih učilišta u RH, koji studiraju na studijskim programima dizajna vizualnih komunikacija, da se prijave na natječaj za izradu idejnog rješenja vizualnog identiteta Nezavisnog sindikata znanostivisokog obrazovanja. Rok za primanje natječajnih radova je do 15. svibnja 2017. godine.

natječaj

 


 

 
„KNJIGE ZA GLEDANJE : KNJIGE ZA ČITANJE“

IZLOŽBA U GALERIJI „ŠIRA“ U ZAGREBU

 

U organizaciji Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu i Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci raspisan je natječaj za izložbu umjetničkih knjiga mladih autora.

Na natječaj se je prijavilo 42 autora sa preko 60 knjiga. Povjerenstvo u sastavu izv.prof.mr.art. Tanja Dabo, izv.prof.art. Svjetlan Junaković, izv.porf.mr.art. Letricija Linardić, doc.mr.art. Melinda Kostelac i doc.art. Sonja Vuk odabralo 32 autora za izložbu.

Izložba u galeriji „Šira“ u Zagrebu će se moći pogledati od 13.-20. ožujka 2017. godine.

 
Prijave za Wheelday Erasmus+ projekt

poziv za prijavu na Wheelday Erasmus+ projekt koji implementira Međunarodni edukacijski centar (Politička akademija HNS-a) u suradnji s austrijskim institutom IUFE.

 

Projekt je namijenjen mladim osobama (18 -25 godina) koje su aktivne u društvu i zainteresirane naučiti nešto više o socijalnoj inkluziji kroz predavanja, razmjenu iskustava s mladima iz Austrije i praktičnim radionicama.

 

Projekt uključuje studijsko putovanje u Beč od 9. do 14. travnja 2017. godine. Troškovi su pokriveni. 

 

Više o programu pročitajte u priloženom letku i na web stranici: http://www.wheelday.at/   Prijave se zaprimaju preko: https://goo.gl/wUfdXw  

 

 

  

 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 76 - 80 od 414
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI