Vi ste na stranici: Naslovna
NASTUPNO PREDAVANJE NATAŠA ANTULOV, ODLUKA

PREUZMITE DOKUMENT

  

 
Otvoren natječaj za mlade filmofile

Voliš sedmu umjetnost? Ovoga ljeta i službeno postani Mladi filmofil!
Pulski filmski festival i ove godine u sklopu Pula PROfessionala organizira poseban program namijenjen svim mladim ljubiteljima filma – Mladi filmofili. Tako će i ove godine mladi ljubitelji filma boraviti u Puli za vrijeme trajanja festivala, gledati filmove, pisati kritike i dodijeliti nagrade najboljim filmovima po svom izboru, ali i upoznati brojne filmske autore i profesionalce iz svijeta audiovizualne industrije.

Tko su Mladi filmofili?
Projekt Mladi filmofili organizira se već niz godina u sklopu Pulskog filmskog festivala te okuplja sve mlade i buduće profesionalce iz područja audiovizualne produkcije, filmske entuzijaste i ljubitelje sedme umjetnosti – s ciljem da im otvori vidike kad je riječ o promišljanju i konzumiranju filma.

Tko se može prijaviti?
Ukoliko imaš između 18 i 29 godina, izvrsno govoriš hrvatski i engleski jezik i strastven(a) si ljubitelj(ica) sedme umjetnosti – pozivamo te da nam se pridružiš na Pulskom filmskom festivalu i službeno postaneš Mladi filmofil!

Kako se prijaviti?
Za prijavu trebaš priložiti svoje sažeto motivacijsko pismo (kartica teksta) i životopis, a tu je i jedan filmskokritičarski zadatak – za prijavu trebaš napisati jednu recenziju odabranog dugometražnog igranog hrvatskog filma novije produkcije (od 2013. do 2017. godine).

Prijave su otvorene do 24. svibnja a vrše se online, putem obrasca dostupnog na http://pulafilmfestival.hr/hr/filmofili-prijava.

Pročitaj više o natječaju na LINKU

  

 
Raspisani natječaji za sufinanciranje izdavačke djelatnosti i studentskih aktivnosti

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je dva natječaja dana 19. travnja 2017. godine:

Natječaj za sufinanciranje izdavačke djelatnosti i
Natječaj za sufinanciranje studentskih aktivnosti.

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp) i zemaljskom poštom (Trg braće Mažuranića 10, 51 000 Rijeka), a rok za podnošenje prijava je 19. svibnja 2017. godine (zaključana prijava i datum poštanskog žiga).

U slučaju nejasnoća i upita, obratite nam se putem e-maila Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

  

 
NATJEČAJ
Pozivamo sve mlade umjetnike i umjetnice do 25 godina starosti da prijave svoje radove na izlaganje na jednodnevnom festivalu GETTING BY u Rijeci.
Pravila i uvjeti natječaja nalaze se u privitku poruke.
 


 
 
OBAVIJEST
"Informacije za upise na akademsku godinu 2017/2018 možete naći na slijedećoj poveznici LINK
 


."


 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 71 - 75 od 414
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI