Vi ste na stranici: Naslovna
Natječaj
Počele su prijave za natječaj „Design by…Da li znaš svoj zavičajni identitet? Pokaži ga!“.
Rok za prijavu radova je 31. svibnja 2013.
Detalji o natječaju

 
POZIVNICA

Simpozij:  „Sveučilište u Rijeci - Jučer, danas, sutra“
Poziv za jednodnevni simpozij u Vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16, prizemno, u utorak, 05. ožujka 2013. godine u 10 sati.
Povod: 40. obljetnica Sveučilišta u Rijeci i 380. obljetnica visokoškolskoga obrazovanja u Rijeci pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske
prof. dr. sc. Ive Josipovića.

 


 

 
POGODNOSTI ZA STUDENTE U HNK Ivan pl. Zajc

U poticanju izvrsnosti te nagrađivanju uspješnih studenata sudjeluje i Hrvatsko narodno kazalište Ivan pl. Zajc.
Redoviti studenti viših godina studija koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili prosjek 4+ ostvaruju pravo na besplatne ulaznice (na balkonu) za reprizne kazališne predstave. Dovoljno je da na blagajni kazališta prilože ovjereni prijepis ocjena s prosjekom većim od 4,0 na temelju čega će im se izdati kazališna iskaznica za ostvarivanje besplatnih ulaznica za kazališne predstave.
Svi ostali studenti (redoviti i izvanredni) ostvaruju popust od 40% na redovne cijene ulaznica uz predočenje studentske iskaznice (X-ice, Smart-X kartice ili indeksa).


 

 
Otvorenje izložbe grafika "GraficaRi"

u Malom salonu u ponedjeljak, 18. veljače 2013. u 19 sati.

Radno vrijeme: ponedjeljak - petak: 10:00 - 13:00, 17:00 - 20:00
                                               subota: 10:00 - 13:00				
 
Poziv za primanje članova u Udrugu ALUMNI - APURI
Poziv za primanje članova u Udrugu ALUMNI - APURI

 

Poštovane kolegice i kolege!

http://apuri.hr/docu/ALUMNI/logo_alumni.jpgPozivamo sve bivše studente koji su završili preddiplomski ili diplomski studij na Akademiji primijenjenih umjetnosti , te bivše diplomirane studente Likovne kulture da nam se pridruže u Udrugu ALUMNI.  Alumni je popularni naziv (latinskog podrijetla - starateljstvo, štićenik) za bivše studente nekog visokog učilišta. Alumni (lat. množina od alumnus) znači bivši pripadnik neke ustanove, najčešće sveučilišta (Alma Mater) koji ostaje u vezi s njom. Alumni su uobičajena udruženja u svijetu pa na nekim sveučilištima imaju i stoljetnu tradiciju.


Želja nam je pomoću Udruge ALUMNI-APURI okupiti sve bivše studente radi održavanja i unaprjeđivanja osobnih i profesionalnih veza te kolegijalnog , međugeneracijskog povezivanja sa zajedničkim ciljevima razvijanja, poticanja i promidžbe umjetničkog i pedagoškog djelovanja bivših studenata APURI, zalaganje za napredak istog, te promicanje ugleda Akademije.
 

Temeljem Članka 11., Statuta Alumni APURI,  koji možete naći na internetskim stranica   www.apuri.hr redovitim članom ALUMNI može postati hrvatski državljanin kao i strani državljanin koji je bivši, završeni student preddiplomskog i diplomskog studija Likovne pedagogije i Primijenjene umjetnosti na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci, te starog odsjeka Likovne kulture Filozofskog fakulteta u Rijeci. fakulteta u Rijeci. Članovi ALUMNI udruge mogu postati i profesori Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci.
 

Prijave će se vršiti od 15.02. do 01.03.2013.

Mole se budući članovi da prilikom prijave na natječaj  prilože slijedeću
dokumentaciju:

1.            Popunjenu prijavnicu (potrebno je skinuti prijavnicu sa weba Akademije i poslati na e-mail adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript )

2.            životopis ( u sklopu prijavnice)

3.            skeniranu kopiju diplome završenog studija APURi

4.            dokumentaciju o umjetničkom radu koja uključuje:

             - elektronska dokumentacija radova (jpag format u zip folderu fotografije trebaju biti naslovljene: ime_rada_tehnika_dimenzije_godina, veličina maximalo 30Mb)

             - artist statement (u sklopu prijavnice)
 

Molimo Vas također da sa ovim upoznate svoje kolege i  usmjerite ih da popune pristupnicu i pridruže nam se, te  Vas pozivamo da nam dostavite i neke svoje prijedloge, sugestije i ideje.

Prava i obveze članova Udruge ALUMNI možete pročitati u statutu koji se nalazi na web stranicama Akademije www.apuri.hr. u Članku 16.

Komisija za prijem u članstvo razmatrati će samo potpune i u roku pristigle prijavnice.

Odluku o primanju u članstvo donosi Upravni odbor Alumni APURI.

Upravni odbor nije dužan navesti razloge temeljem kojih kandidati nisu primljeni u Udrugu.

Rezultati natječaja biti će objavljeni u roku od 15 dana od isteka roka završetka natječaja na internetskoj stranici www.apuri.hr.

Ukoliko postoje nejasnoće ili pitanja možete nas kontaktirati na e-mail adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili na mob. 099/8139439
 

Zahvaljujemo  Vam se na odazivu!

Udruga Alumni

 
«« Početak « Prethodna 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 386 - 390 od 419
 
 
 
© 2005 – 2019 APURI