Vi ste na stranici: Naslovna
Obavijest

Akademija primijenjenih umjetnosti pokreće novi diplomski studij u trajanju od 2 godine u akademskoj godini 2013./2014.

 

 

Pozivamo sve zainteresirane na predstavljanje diplomskog studijskog programa Medijskih umjetnosti i praksi - MAP u četvrtak 27. lipnja u 10.30 h, u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti Rijeka, velika sala.

 

Studijski program MAP razvijen je kroz EU projekt ADRIART. Veselimo se vašem dolasku, ADRIART tim


 

 
INFO

Scenografska radionica APU: Dinamiziranje urbanog krajolika

 

 Od 24. do 28.lipnja, na prostoru bivše tvornice >Rikard Benčić <, održat će se Scenografska radionica na specifičnim lokacijama, kao svojevrsni prikaz funkcioniranja kolegija Scenografije pri Akademiji primijenjenih umjetnosti (APU ) Sveučilišta u Rijeci. Radionica o kojoj je riječ ujedno je i prikaz modula Scenografski prostori novokreiranog diplomskog studija Medijskih umjetnosti i praksi (MAP), razvijenog kroz ADRIART - trogodišnji projekt (uz podršku EU) u kojem sudjeluju četiri partnerske institucije: APU Sveučilišta u Rijeci, Visoka škola za umjetnost Sveučilišta u Novoj Gorici, Tehničko sveučilište u Grazu i Sveučilište u Udinama.

 

Novilist


 
Obavijest

Na poziv Palazza Ducale iz Genove upućen Katedri za grafiku Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, od 21. lipnja do 1. srpnja 2013. biti će postavljena izložba najboljih studentskih grafika nastalih u posljednje 4 godine.

Izložba pod nazivom Festival Croazia-Europa biti će postavljena u prostoru Museo dell' Academia Lingustica di Belle Arti u Genovi, a izložbu će otvoriti veleposlanik RH u Italiji Damir Grubiša.

Dopis za medije APU Genova


 

 
Info

 

Najavljujemo Scenografsku radionicu na specifičnim lokacijama u bivšoj tvornici Rikard Benčić. Radionica je svojevrsni prikaz funkcioniranja kolegija Scenografije pri Akademiji primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci. Istovremeno, radionica je i prikaz modula Scenografski prostori novokreiranog diplomskog studija Medijskih umjetnosti i praksi – MAP, koji je razvijen kroz projekt ADRIART.

 

 

ADRIART NAJAVA


 
Dodatne provjere raspored

Raspored  dodatne provjere


 

 
«« Početak « Prethodna 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 341 - 345 od 414
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI