Vi ste na stranici: Naslovna
V A Ž N A O B A V I J E S T

Dodatne provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti za upis u I. godinu preddiplomskih studija u jesenskom roku održat će se u novom terminu: 10. i 11. rujna 2013. godine.
Do promjene ranije objavljenog termina došlo je zbog promjene kalendara ispita državne mature u jesenskom roku.   


 
Kamp za brucoše!

Kamp za brucose novi je projekt Studentskog zbora, kojem je cilj sto laksa prilagodba brucosa na novu sredinu, medjusobno upoznavanje te jedan veliki timski rad. Zamisljen je da svaka sastavnica (odnosno zbor) zamisli dio programa za svoje brucose, dok ce se dio programa odrzavati za sve prisutne studente (upoznavanje, sport, razna natjecanja, prezentacije zbora i postojecih projekata na sveucilistu) te naravno prije svega dobra zabava.

Lokacija za kamp je Lanterna, Poreč. Lijepo odmoriste, u kojem imamo sve resurse potrebne i za radionice i zabavu i sve sta nam je potrebno.

U cetvrtak, 26.9. oko podneva bi se krenulo na kamp, autobusi ce pokupiti sve atudente ispred njihovih sastavnica. U cetvrtak ih tako ceka obrok cim stignemo i raspakiramo stvari, nakon kojeg predlazem kupanje ili vec neki oblik ugodnog, opustajuceg, neformalnog druzenja. Nakon toga slijedi vecera, te izlazak.

U petak 27.6. Jutro pocinjemo radionicama koje vi osmisljate za svoje studente, nakon toga rucak, zatim sport/teambuilding/druzenja, te naravno, nakon vecere opet zabavni program. Predlazem da se prije ili nakon rucka organizira i prezentacija zbora.

U subotu su opet ujutro radionice, te nakon rucka eventualno kupanje te povratak u Rijeku.

Više informacija pronađi na službenoj stranici Kampa www.ribroo.uniri.hr, facebooku https://www.facebook.com/ribroo2013 ili se informiraj putem maila Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

REGISTRACIJA


 
OBAVIJEST

Poštovani,
 
na mrežnim stranicama Sveučilišta objavljen je Natječaj za dodjelu stipendija studentima Sveučilišta u Rijeci za pokriće troškova studija u 2012./2013. akademskoj godini iz programa „Solidarnost“ Fonda Aleksandar Abramov.


 

 

 
BROJ SLOBODNIH MJESTA ZA JESENSKI UPISNI ROK
PREDDIPLOMSKI STUDIJ LIKOVNE PEDAGOGIJE

10 MJESTA DRŽAVLJANI RH

1 MJESTO STRANCI

PREDDIPLOSKI STUDIJ PRIMIJENJENIH UMJETNOSTI

5 MJESTA DRŽAVLJANI RH


 

 
OBAVIJEST

Studentska služba Akademije završava s radom 26. srpnja 2013.

Studentska služba započinje s radom 26. kolovoza 2013. po standardnom radnom vremenu.

Akademija primijenjenih umjetnosti
Sveučilišta u Rijeci
 
Voditelj Studentske službe
Tigran Pejčić
 
Tel: 051 228-886


 
«« Početak « Prethodna 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 331 - 335 od 413
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI