Vi ste na stranici: Naslovna
Poziv na trening Responsible Research and Innovation Tools (RRI Tools):

Alati odgovornog istraživanja i inovacija – Riječka ideja kao pokretač suradnje i razvoja znanosti i lokalne zajednice

 

Nastavno na uspješnu suradnju Zaklade Sveučilišta u Rijeci i Centra za promociju znanosti iz Beograda u provedbi međunarodnog RRI Tools projekta, zadovoljstvo nam je pozvati vas na RRI Tools trening koji će se održati 27. rujna 2016. u prostorijama Step RI (Radmile Matejčić 10, Rijeka) u periodu 10:00 - 15:00 sati.

RRI Tools (Responsible Research and Innovation Tools) u sebi sažima temeljne odrednice odgovorne znanosti i istraživanja, poput načela otvorenog pristupa informacijama, dobrog upravljanja, etike i rodne ravnopravnosti, s primarnim ciljem uključivanja društva u odluke o razvoju znanosti i tehnologije i doprinosa pametnom, održivom i cjelovitom rastu.

Promičući RRI vrijednosti i vjerujući u ključni razvojni potencijal akademske zajednice, Zaklada Sveučilišta u Rijeci inicirala je Riječku ideju, a ovim treningom želi ključnim dionicima pružiti potrebna znanja i alate za suradnju znanosti i lokalne zajednice s misijom razvoja, stabilnosti i održivosti Rijeke i regije u 21. stoljeću.

Trening je namijenjen znanstvenoj i istraživačkoj zajednici, gospodarskom sektoru, te organizacijama civilnog društva. U sklopu treninga moći ćete saznati više o Riječkoj ideji i modelima njezine realizacije, a predstavit će nam se i uspješni RRI projekti iz riječke regije.

RRI koncept Europska unija promovira kao važan kriterij svojih fondova, s posebnim naglaskom na Obzor 2020, te јe poznavanje i poštivanje načela od velike važnosti i prednosti prilikom apliciranja za EU sredstva.

Broj mjesta na treningu je ograničen, a prijaviti se za sudjelovanje možete putem sljedeće poveznice najkasnije do 25. rujna 2016 u 14:00 sati. Program i više informacija o trenericama pronađite ovdje.

U slučaju dodatnih informacija, slobodno nas kontaktirajte na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript . 

  

 

 

 
RASPORED DODATNE PROVJERE ZNANJA I VJEŠTINA

 

PREUZMITE PDF DOKUMENT

  

 

 
Mia Vučemilović na Izložbi hrvatskog dizajna
Mia Vučemilović, bivša studentica APURI (završenog diplomskog studijsko primijenjenih umjetnosti) izlaže svoj diplomski rad Putujuće memorije grada (2015) na Izložbi hrvatskog dizajna 15_16, kao jedina predstavnica riječke Akademije u studentskoj kategoriji vizualne komunikacije.
 
http://dizajn.hr/blog/izlozba-hrvatskog-dizajna-1516-otvorenje-dodjela-nagrada/
 


 

 
Upisi u 6. Školu održivog razvoja

Udruga za promicanje projektne kulture EU klub poziva sve zainteresirane mlade da se prijave na edukaciju o održivom razvoju. Edukacija će se održati 24. i 25.rujna 2016.godine na urbanom vrtu u Rijeci te Recikliranom imanju Vukomerić kraj Zagreba.

Prijave se zaprimaju isključivo elektronski i to putem online obrasca, a rok za podnošenje prijava je četvrtak, 15.rujna 2016.godine u 23:59 sati.

Konačni rezultati natječaja bit će objavljeni na mrežnim stranicama EU kluba najkasnije do ponedjeljka, 19.rujna 2016.godine.
Tekst natječaja je dostupan ovdje.
Edukacija je besplatna zahvaljujući financijskoj potpori Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.
Za sva dodatna pitanja kontaktirajte Udrugu na skolaodrž Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .

  

 
Traže se volonteri za filmski žiri > STIFF 2016!

Studiraš na Sveučilištu u Rijeci? Voliš filmove i pratiš filmske festivale?  Želiš li postati dio žirija STIFF festivala, javi nam se na skc@uniri.hr !

13244110_797303000371320_5124345072800289920_o// Way Out – Yukai Du, UK //

SKC traži kreativne, poduzetne i vrijedne studentice i studente koji će postati dio žirija STIFF festivala. Riječ je o trećem izdanju Međunarodnog studentskog filmskog festivala koji se, u organizaciji SKC-a i udruge Filmaktiv, od 13.-15. listopada 2016. odvija u Rijeci.

Ako obožavaš filmsku umjetnost, imaš tražene kvalifikacije, želiš steći znanje i iskustvo … pročitaj opis posla za volontersku poziciju koju tražimo, ispuni PRIJAVNICU i pošalji nam je na  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript  do 8. rujna 2016

Tražimo volontere i volonterke za:

 *Žiri*

NAZIV RADNOG MJESTA: Član/ica STIFF žirija

OPIS POSLA:

Odgledati filmove na festivalu te odabrati i proglasiti najbolji studentski film.

SAZNAJ VIŠE

Nakon zaprimljenih prijava, slijedi selekcija i javljamo se vrlo skoro jer ima puno super filmova za pogledati :)

  

 
«« Početak « Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 111 - 115 od 414
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI