Vi ste na stranici: Naslovna
Natječaj za stipendiju Grada Opatije

obavještavamo Vas da je Grad Opatija raspisao Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja Grada Opatije za školsku/akademsku godinu 2016/2017. Rok za prijavu je 15 dana od dana objave, odnosno do 28.10.2016. godine. Sve ostale informacije dostupne su na web stranici Grada Opatije - www.opatija.hr ili u Upravnom odjelu za financije i društvene djelatnosti. Ispod se nalazi link na objavljeni natječaj.

 

 
Studentski međunarodni festival STIFF

okviru Studentskog međunarodnog festivala STIFF, koji se održava od 13. - 15. listopada u Art Kinu u Rijeci, prikazati će se sedam filmova studentica i studenata Akademije primijenjenih umjetnosti, studijskog programa Medijske umjetnosti i prakse. Filmovi će se pojedinačno prikazati tokom festivala, a na kraju će biti razgovor sa studenticama i studentima.

Svakako pogledate što više od festivala, filmovi su izvrsni i program je zaista presjek najboljih ostvarenja svih svjetskih škola filma. 

FILMOVI:

Maybe Too Dreamy, Dolores Kovačić, eksperimentalni

III, Nataša Alavanja, eksperimentalni

OUTSIDE IN, Michel Mesarić, eksperimentalni

Crna protoplazma, Dominik Grdić, animirani

Zauvijek, Monika Rusak, igrani/eksperimentalni

I Rest my Case, Nikolina Hrga, ingrani/eksperimentalni

Crna kutija, Una Rebić i Dolores Kovačić, eksperimentalni

 

STIFF facebook page 

twitter @stiff_uniri

Instagram stiff_filmfest

 http://www.stiff.uniri.hr/ 

  

 
Nagrade Zaklade Sveučilišta

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je natječaj za dodjelu Nagrade Zaklade Sveučilišta za kalendarsku godinu 2015.

 

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp) i zemaljskom poštom, a rok za podnošenje prijava je 3. studenog 2016.  Cjeloviti tekst natječaja nalazi se u prilogu, te na poveznici:

 

http://www.zaklada.uniri.hr/zaklada/wp-content/uploads/2016/10/Natjec%CC%8Caj-Nagrada.pdf

  

 
Psihološko savjetovalište SSC-a organizira radionicu o sreći

Za sve zainteresirane studente riječkog Sveučilišta Psihološko savjetovalište organizira radionicu pod nazivom „Hitchhiker's guide to happiness“. Na radionici će se razgovarati o različitim definicijama sreće te rezultatima najnovijih istraživanja koja pokazuju što ljude čini sretnima. U drugom dijelu radionice sudionici će uvježbavati jednostavne, svakodnevno primjenjive tehnike koje mogu povećati osobnu sreću i zadovoljstvo životom. Ova radionica vam neće promijeniti život, no može vam dati alate koji vam u tome mogu pomoći.  

 
Otkrij kako doživjeti Europu

avršila si školovanje? Školuješ se, ali bi baš eto htio volontirati u organizaciji koja se bavi održivim razvojem? Htjela bi naučiti grčki? Tražiš posao ali ne nalaziš ništa što bi htio? Želiš imati prijatelja u Llanfairpwllgwyngyllu? Na razgovorima za posao odbijaju te jer nemaš iskustva? Dođi na jednu od naše dvije informativne radionice, u Rijeci ili Delnicama, i saznaj sve što te zanima.

Europski programi mladima nude brojne mogućnosti za mobilnost - uz putovanje pružaju priliku za učenje, volontiranje ili rad. A mi, jedan od Eurodesk Hrvatska multiplikatora, svojski ćemo se potruditi da ti damo odgovore na sva pitanja koja ti padnu na pamet.

 

Ovo je naš PLAN:

Srijeda, 5. listopada 2016., CTK Rijeka (Školjić 6, 1 kat, Rijeka)

13:00 UČI/VOLONTIRAJ U EUROPI - saznaj što ti pruža program Erasmus+ kroz razmjene mladih i Europsku volontersku službu

14:00 RADI U EUROPI - saznaj koje prilike ti se pružaju kroz projekt Your first EURES job koji provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje

15:00 ZGRABI SVOJU PRILIKU - radionica na kojoj ćemo proći kroz izradu životopisa i motivacijsko pismo za prijavu na neku od vrsta mobilnosti

Prijave na radionicu putem obrasca.

 

Srijeda, 12. listopada 2016, Srednja škola Delnice (Školska knjižnica, Lujzinska cesta 42, Delnice)

10:50 - 12:20 IDEM U EUROPU 1 - saznaj koje mogućnosti imaš za volontiranje, učenje i rad te kako ih možeš iskoristiti (za učenike 3. razreda)

12:20 - 14:00 IDEM U EUROPU 2 - saznaj koje mogućnosti imaš za volontiranje, učenje i rad te kako ih možeš iskoristiti (za učenike 4. razreda)

Na radionicu mogu doći i osobe koje nisu u učenici Srednje škole Delnice. Samo treba izabrati termin i poslati mail prijave na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .

 

Informativne radionice provodimo u sklopu europske kampanje Time to move, a financirane su kroz program Erasmus+ i od strane Primorsko-goranske županije.

 

  

 
«« Početak « Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 106 - 110 od 414
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI