Vi ste na stranici: Naslovna
Natječaja za dodjeljivanje državnih stipendija

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je na internetskoj stranici tekst javnog Natječaja za dodjeljivanje državnih stipendija za akademsku godinu 2016./2017., 14. listopada 2016. s priloženim dokumentima te važnim obavijestima za studente. Prosljeđujemo vam link http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=15027&sec=1933 na kojem možete vidjeti kompletnu natječajnu dokumentaciju.

Molimo vas da isti proslijedite svim vašim sastavnicama.

  

 
Natječaj za stipendiju Grada Opatije

obavještavamo Vas da je Grad Opatija raspisao Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja Grada Opatije za školsku/akademsku godinu 2016/2017. Rok za prijavu je 15 dana od dana objave, odnosno do 28.10.2016. godine. Sve ostale informacije dostupne su na web stranici Grada Opatije - www.opatija.hr ili u Upravnom odjelu za financije i društvene djelatnosti. Ispod se nalazi link na objavljeni natječaj.

 

 
Studentski međunarodni festival STIFF

okviru Studentskog međunarodnog festivala STIFF, koji se održava od 13. - 15. listopada u Art Kinu u Rijeci, prikazati će se sedam filmova studentica i studenata Akademije primijenjenih umjetnosti, studijskog programa Medijske umjetnosti i prakse. Filmovi će se pojedinačno prikazati tokom festivala, a na kraju će biti razgovor sa studenticama i studentima.

Svakako pogledate što više od festivala, filmovi su izvrsni i program je zaista presjek najboljih ostvarenja svih svjetskih škola filma. 

FILMOVI:

Maybe Too Dreamy, Dolores Kovačić, eksperimentalni

III, Nataša Alavanja, eksperimentalni

OUTSIDE IN, Michel Mesarić, eksperimentalni

Crna protoplazma, Dominik Grdić, animirani

Zauvijek, Monika Rusak, igrani/eksperimentalni

I Rest my Case, Nikolina Hrga, ingrani/eksperimentalni

Crna kutija, Una Rebić i Dolores Kovačić, eksperimentalni

 

STIFF facebook page 

twitter @stiff_uniri

Instagram stiff_filmfest

 http://www.stiff.uniri.hr/ 

  

 
Nagrade Zaklade Sveučilišta

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je natječaj za dodjelu Nagrade Zaklade Sveučilišta za kalendarsku godinu 2015.

 

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp) i zemaljskom poštom, a rok za podnošenje prijava je 3. studenog 2016.  Cjeloviti tekst natječaja nalazi se u prilogu, te na poveznici:

 

http://www.zaklada.uniri.hr/zaklada/wp-content/uploads/2016/10/Natjec%CC%8Caj-Nagrada.pdf

  

 
Psihološko savjetovalište SSC-a organizira radionicu o sreći

Za sve zainteresirane studente riječkog Sveučilišta Psihološko savjetovalište organizira radionicu pod nazivom „Hitchhiker's guide to happiness“. Na radionici će se razgovarati o različitim definicijama sreće te rezultatima najnovijih istraživanja koja pokazuju što ljude čini sretnima. U drugom dijelu radionice sudionici će uvježbavati jednostavne, svakodnevno primjenjive tehnike koje mogu povećati osobnu sreću i zadovoljstvo životom. Ova radionica vam neće promijeniti život, no može vam dati alate koji vam u tome mogu pomoći.  

 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 66 - 70 od 384
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI