Vi ste na stranici: Naslovna
NAGRADA ZAKLADE SVEUČILIŠTA
ODLUKA O DODJELI NAGRADA ZAKLADE SVEUČILIŠTA U RIJECI ZA KALENDARSKU GODINU 2015. I NAJAVA SVEČANE DODJELE
 
 

Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci, a na prijedlog stručnog povjerenstva, na svojoj je 71. sjednici donio Odluku o dodjeli nagrada Zaklade za kalendarsku godinu 2015.
Odluku u cijelosti, kao i obrazloženje odluke, možete pročitati OVDJE.
Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci svake se godine dodjeljuje najzaslužnijim znanstvenicima, umjetnicima i asistentima koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom, umjetničkom i nastavnom radu te u javnoj djelatnosti pridonijeli razvoju znanosti i umjetnosti na Sveučilištu u Rijeci, te akademske i šire zajednice.
Ukupno je nagrađeno devet mladih znanstvenika/ica, znanstvenika/ica i umjetnika/ica te dodijeljena nagrada za životno djelo.
Svečana dodjela godišnjih nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci bit će održana 24. siječnja 2017. na Rektoratu Sveučilišta – dvorana Aula Magna (Trg braće Mažuranića 10) s početkom u 11 sati.
Zaklada Sveučilišta ovim putem čestita svim nagrađenima i zahvaljuje prijaviteljima!
 
 


 
 
Natječaj SKC-a otvoren do 10. veljače 2017.

 

 

 

Drage studentice i studenti, Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci raspisuje natječaj za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2017. godini. 

Rok za podnošenje prijava je  10. veljače 2017. godine u 23:59 sati. 

Na natječaj se mogu prijaviti studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci ili studentske udruge upisane u Registar studentskih udruga i drugih organizacija na Sveučilištu u Rijeci.

Detaljnije informacije pročitaj u tekstu natječaja.

Prijave se vrše elektronski, ispunjavanjem narativnog i financijskog obrasca koji se nalaze na mrežnim stranicama SKC-a. Potpunu prijavu s obaveznim prilozima potrebno je poslati e-mailom na adresu  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript  (do 10.2.2017.)!

Preuzmi prijavne obrasce:

Prijavni narativni obrazac

Prijavni obrazac za specifikaciju troškova

Za sva pitanja i nedoumice, slobodno nam se obrati (051-584-860 / Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript )!

Rezultate natječaja objavit ćemo 25. veljače 2017.

Sretno!

  


 
31 PRO.

NATJEČAJ STUDENTSKOG ZBORA SVEUČILIŠTA U RIJECI ZA FINANCIRANJE STUDENTSKIH PROGRAMA U 2017. GODINI 

 

Drage kolegice i  kolege,

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisao je Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa 31. prosinca 2016. godine u 23:59:59 sati.

Natječaj je otvoren do 31. siječnja 2017. godine u 23:59:59 sati

Natječaj je namijenjen svim studentima Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentskim organizacijama (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu SZSuR-a za predaju projekata.

Tekst Natječaja preuzmite ovdje.

Online sustavu SZSUR za predaju projekata možete pristupiti ovdje.

PLAKAT ZA ISPIS MOŽETE PREUZETI OVDJE, PDF ILI JPG.

  

 
Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2016./2017. ak. god.
Sveučilište u Rijeci raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2016./2017. ak. god. 

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti državljani RH koji studiraju na preddiplomskim, diplomskim i integriranim sveučilišnim studijima te preddiplomskim stručnim studijima Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica i ispunjavaju osnovne kriterije uspješnosti za dodjelu stipendija za izvrsnost utvrđene 
„Pravilnikom o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci“ od 6. veljače 2015. godine.  

Krajnji rok za online prijave na natječaj je petak, 27. siječnja 2017. do 12:00 sati. 

Tekst Natječaja
Pravilnik o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci 
Obrazac A (obrazac za podatke o studentu i studiju)
Obrazac I (obrazac izjave da student nije korisnik druge stipendije) 

Molimo studente da obvezno pročitaju sljedeće upute:  

 


 
 
Obavijest

The European Investment Bank (EIB) Institute is looking for young Croatian artists and collectives to join the 2017 edition of its Artists’ Development Programme (ADP), a month-long residency programme in Luxembourg, under the mentorship of acclaimed British artist Callum Innes.

The call for application targets TWO visual artists (aged less than 35) from Croatia, Cyprus, Estonia, Italy, Latvia, Malta, Poland and Romania. The successful applicants will be provided with a living/working space in Luxembourg, together with a stipend (100 EUR per day) and a success fee of 1500 (conditional to the production of an artwork during the residency).

 

The deadline for applying is Tuesday 31 January at midnight (GMT+1).

 

For your information, we will launch soon two other calls for applications open to all artists with a EU citizenship (aged less than 35) with two thematic focuses, one on ‘“The Imprint of Man - Representing the Anthropocene” and the other on “Beyond Borders - Frontiers, Displacement and Dispersion in Art”.

For more information about the programme and on how to apply please view the attached file and/or visit our website at the following link

 http://institute.eib.org/2016/12/call-for-application-for-the-artists-development-programme-2017-geographical-focus/

 

Thank you in advance for your cooperation. Do not hesitate to contact us in case you have any questions.

Sincerely,

EIB Institute Arts team

European Investment Bank Institute

98-100, boulevard Konrad Adenauer     

L-2950 Luxembourg

 

PREUZMITE DOKUMENT  

  

 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 56 - 60 od 382
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI