Vi ste na stranici: Naslovna
Raspisani natječaji za sufinanciranje izdavačke djelatnosti i studentskih aktivnosti

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je dva natječaja dana 19. travnja 2017. godine:

Natječaj za sufinanciranje izdavačke djelatnosti i
Natječaj za sufinanciranje studentskih aktivnosti.

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp) i zemaljskom poštom (Trg braće Mažuranića 10, 51 000 Rijeka), a rok za podnošenje prijava je 19. svibnja 2017. godine (zaključana prijava i datum poštanskog žiga).

U slučaju nejasnoća i upita, obratite nam se putem e-maila Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

  

 
NATJEČAJ
Pozivamo sve mlade umjetnike i umjetnice do 25 godina starosti da prijave svoje radove na izlaganje na jednodnevnom festivalu GETTING BY u Rijeci.
Pravila i uvjeti natječaja nalaze se u privitku poruke.
 


 
 
OBAVIJEST
"Informacije za upise na akademsku godinu 2017/2018 možete naći na slijedećoj poveznici LINK
 


."


 
OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PRIJAVU FILMOVA

Pula, 16. ožujka 2017.

 

MEDIJSKA OBAVIJEST

 

 

PULSKI FILMSKI FESTIVAL: OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PRIJAVU FILMOVA

 

 

Pulski filmski festival poziva sve autore na prijavu filmova u natjecateljskim programima 64. Pulskog filmskog festivala. Poziv je otvoren od 16. ožujka do 6. travnja 2017. u ponoć za sve filmove proizvedene 2016. ili 2017. godine u tri programske kategorije:

1. Hrvatski program – otvoren za sve hrvatske igrane filmove i manjinske igrane koprodukcije duže od 70 minuta

2. Kratka Pula – otvoren za sve hrvatske kratke i srednjemetražne igrane filmove, kratke i srednjemetražne dokumentarne filmove, dugometražne dokumentarne filmove, animirane filmove, promidžbene filmove, eskperimentalne filmove, glazbene spotove, dramske serije i dokumentarne serijale

3. Studentski program – otvoren za sve kratke i srednjemetražne filmove nastaleu produkciji: Akademija dramske umjetnosti u Zagrebu, Akademija likovne umjetnosti u Zagrebu, Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci, Sveučilišni studij glume, medija i kulture u Rijeci, Umjetnička akademija u Osijeku, Umjetnička akademija u Splitu i ostalih hrvatskih visokoškolskih ustanova

 

Postupak prijave za Hrvatski program i Kratku Pulu usklađen je s odredbama Statuta Pulskog filmskog festivala i Pravilima za prijavu filmova.

 

Pozivamo autore da sudjeluju na 64. Pulskom filmskom festivalu koji će se održati od 15. do 22. srpnja i postanu potencijalni dobitnici ovogodišnjih nagrada. 

 


 

 
Otvoren fond SIZIF za financiranje znanstveno-istraživačke djelatnosti studenata

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Ured za znanost Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci dana 1. ožujka 2017. pokrenuli su studentski znanstveni fond SIZIF čiji je cilj potaknuti i poduprijeti studente u znanstveno – istraživačkoj djelatnosti.

Fond je otvoren studentima svih znanstvenih razina i područja preddiplomskog, diplomskog, integriranog sveučilišnog studija i stručnog specijalističkog diplomskog studija Sveučilišta u Rijeci.

Fondom se financiraju tri kategorije – provedba znanstvenog istraživanja, aktivno sudjelovanje na skupovima te objavljivanje znanstvenih i stručnih radova.

Zaklada Sveučilišta i Ured za znanost ovim potezom ulaze u krug renomiranih sveučilišta koja sustavno pružaju potporu studentima u njihovom procesu edukacije i usavršavanja, kao i pripremi za nositelje inovacija. Posebnost Fonda je što će biti kontinuirano otvoren za prijavu u provedbenoj godini.

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp) i zemaljskom poštom u jednom primjerku.

Više informacija o fondu SIZIF kao i cjelovitu natječaju dokumentaciju pronađite ovdje.

Za sve nejasnoće i upite slobodno se obratite na e-mail Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

 


 

 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 51 - 55 od 392
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI