Vi ste na stranici: Naslovna
Rezultati razredbenog postupka

PREUZMITE DOKUEMNTE:

 

LP

PU I

PU II

VIZ izv

VIZ   

 
Odluka Vijeća Povjerenstvo za upis diplomske studije

PREUZMITE DOKUMENT

 

  

 
RASPORED DODATNE PROVJERE ZNANJA I VJES TINA

PREUZMITE DOKUMENT


 
Fotonatječaj Sjećanja jedne šume

 

Udruga Foliot – Centar za djecu i mlade Matulji objavljuje fotonatječaj Sjećanja jedne šume i poziva sve mlade fotografe amatere u dobi od 16 do 25 godina da se prijave na natječaj sa svojim fotografijama. Tematika fotonatječaja jest šuma kojom Udruga želi osvijestiti važnost šuma u životu zajednice, potaknuti na brigu o šumama te potaknuti na aktivan boravak u prirodi. Suočeni s brojnim požarima šuma koji su zahvatili našu obalu, neizmjerno je važno poticati zajednicu na brigu o šumi i odgovorno ponašanje u prirodi što je ujedno i cilj fotonatječaja. Pozivamo prijavitelje da fotografijom pokušaju izraziti životni vijek šume, stanovnike šume i njezina sjećanja, ne samo pejzažnom fotografijom, nego i konceptualnom, portretnom, itd. Neka fotografija ovjekovječi tajne koje šuma skriva – njezinu ljepotu i važnost, ali i probleme s kojima se šuma susreće posebice uzrokovanima ljudskim faktorom.

Natječaj je otvoren od 1. kolovoza do 1. rujna, a prijavitelji mogu poslati tri (3) fotografije u digitalnom obliku na adresu elektroničke pošte Udruge. Nakon zatvaranja natječaja članovi komisije izabrat će tri najuspješnija rada te sedam pohvaljenih. Nagrađeni i pohvaljeni radovi izložit ćemo se na izložbi koja je planirana za 15. rujna o čemu će javnost i mladi fotografi biti pravovremeno obaviješteni.

Više informacija o natječaju možete pronaći na www.foliot.hr ili na FB profilu Udruge.

Fotonatječaj dio je projektnih aktivnosti projekta Lutonjica (mala ljetna eko škola) koji se provodi uz potporu Primorsko-goranske županije.

 – Uvjeti natječaja

 – Prijavnica

  

 
OBRANE DIPLOMSKIH RADOVA RUJAN 2017.

PREUZMITE DOKUMENT

  

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 46 - 50 od 408
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI