Vi ste na stranici: Naslovna
NATJEČAJ ZA IZBOR

Na temelju odluke Vijeća, Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, objavljuje

 NATJEČAJ ZA IZBOR

jednog nastavnika/ce u naslovno umjetničko-nastavno zvanje docent u umjetničkom području, polje dizajn, grana dizajn vizualnih komunikacija (bez zasnivanja radnog odnosa)

Pristupnici na natječaj (M/Ž) trebaju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/03-139/13) i Odlukom Rektorskog zbora o nužnim uvjetima za ocjenu nastavne i stručne djelatnosti u postupku izbora u umjetničko-nastavna i nastavna zvanja u području umjetnosti (NN 61/2017) te dodatne uvjete:

- petogodišnje iskustvo u nastavi vizualnih komunikacija i grafičkog dizajna u visokoškolskoj ustanovi i  iskustvo u radu na kompleksnim projektima za srednje i velike tvrtke

- iskustvo u rješavanju složenih problema u Adobe Creative Clud aplikacijama (Illustrator, Indesign, Photoshop

Uz prijavu treba priložiti životopis, ovjerenu presliku diplome i rješenje o priznavanju istovrijednosti ukoliko je ista stečena u inozemstvu, prikaz nastavne i stručne djelatnosti, dokaze o ispunjavanju uvjeta za izbor u zvanje te dodatnih uvjeta, uvjerenje liječnika medicine rada o psihofizičkoj sposobnosti za prvi izbor u zvanje, presliku identifikacijske isprave, a strani državljani i dokaz o poznavanju hrvatskog jezika (razina B1). Životopis i prikaz djelatnosti dostaviti i na CD-u.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od objave natječaja na adresu Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, Ul. Slavka Krautzeka 83, Rijeka.

 

rok 6.rujan 2017.

 

  

 
Erasmus / Erasmus+
Sveučilište u Rijeci će 1. veljače 2017. raspisati Natječaj za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse u ak. godini 2017./2018. u okviru programa Erasmus.

Natječaj za mobilnost studenata (studijski boravak) te natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja bit će raspisani 1. ožujka 2017.

Rok za prijavu studenata za obavljanje stručne prakse je 3. travnja 2017. 

Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta www.uniri.hr pod rubrikom Međunarodna suradnja, Erasmus.

Više o proceduri i uvijetima natječaja na POVEZNICI
 


 
 
Obavijest o izmjeni provođenja evaluacije

Obavijest o izmjeni provođenja evaluacije za studentice i studente uvedenih u ISVU sustav

Poštovani studentice i studenti,
Zbog tehničkih poteškoća u ISVU sustavu nije moguće  prijavom na studomat popuniti evaluaciju nastavnika od strane studenata prema predviđenom terminu.
Evaluacija će se izvršiti u ljetnom semestru te ćete o provedbi iste  pravovremeno biti obaviješteni.

Prodekanica za nastavu
Doc.art. Melinda Kostelac 

 
NAGRADA ZAKLADE SVEUČILIŠTA
ODLUKA O DODJELI NAGRADA ZAKLADE SVEUČILIŠTA U RIJECI ZA KALENDARSKU GODINU 2015. I NAJAVA SVEČANE DODJELE
 
 

Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci, a na prijedlog stručnog povjerenstva, na svojoj je 71. sjednici donio Odluku o dodjeli nagrada Zaklade za kalendarsku godinu 2015.
Odluku u cijelosti, kao i obrazloženje odluke, možete pročitati OVDJE.
Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci svake se godine dodjeljuje najzaslužnijim znanstvenicima, umjetnicima i asistentima koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom, umjetničkom i nastavnom radu te u javnoj djelatnosti pridonijeli razvoju znanosti i umjetnosti na Sveučilištu u Rijeci, te akademske i šire zajednice.
Ukupno je nagrađeno devet mladih znanstvenika/ica, znanstvenika/ica i umjetnika/ica te dodijeljena nagrada za životno djelo.
Svečana dodjela godišnjih nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci bit će održana 24. siječnja 2017. na Rektoratu Sveučilišta – dvorana Aula Magna (Trg braće Mažuranića 10) s početkom u 11 sati.
Zaklada Sveučilišta ovim putem čestita svim nagrađenima i zahvaljuje prijaviteljima!
 
 


 
 
Natječaj SKC-a otvoren do 10. veljače 2017.

 

 

 

Drage studentice i studenti, Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci raspisuje natječaj za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2017. godini. 

Rok za podnošenje prijava je  10. veljače 2017. godine u 23:59 sati. 

Na natječaj se mogu prijaviti studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci ili studentske udruge upisane u Registar studentskih udruga i drugih organizacija na Sveučilištu u Rijeci.

Detaljnije informacije pročitaj u tekstu natječaja.

Prijave se vrše elektronski, ispunjavanjem narativnog i financijskog obrasca koji se nalaze na mrežnim stranicama SKC-a. Potpunu prijavu s obaveznim prilozima potrebno je poslati e-mailom na adresu  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript  (do 10.2.2017.)!

Preuzmi prijavne obrasce:

Prijavni narativni obrazac

Prijavni obrazac za specifikaciju troškova

Za sva pitanja i nedoumice, slobodno nam se obrati (051-584-860 / Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript )!

Rezultate natječaja objavit ćemo 25. veljače 2017.

Sretno!

  


 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 46 - 50 od 384
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI