Vi ste na stranici: Naslovna
NATJEČAJ ZA IZBOR

Na temelju Odluke Vijeća, Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, objavljuje

 NATJEČAJ ZA IZBOR

1. jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistent, u umjetničkom području, polje likovne umjetnosti, grana grafika na određeno vrijeme s nepunim radnim vremenom (5 sati dnevno)

 

2. jednog suradnika u suradničko naslovno zvanje asistent, umjetničko područje, polje likovne umjetnosti (za predmet Kiparstvo-Keramika), (bez zasnivanja radnog odnosa)

 

3.jednog suradnika u suradničko naslovno zvanje asistent, umjetničko područje, polje likovne umjetnosti (za predmet Crtanje),  (bez zasnivanja radnog odnosa)

 

4.jednog suradnika u suradničko naslovno zvanje asistent, umjetničko područje, polje likovne umjetnosti (za predmet Grafički dizajn i Ilustracija),  (bez zasnivanja radnog odnosa)

 

Pristupnici na natječaj (M/Ž) trebaju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/03-139/13), a uz prijavu treba priložiti životopis, ovjerenu presliku diplome sveučilišnog diplomskog studija i rješenje o priznavanju istovrijednosti ukoliko je ista stečena u inozemstvu, prikaz umjetničke i stručne djelatnosti, prijepis ocjena studija ili dodatak diplomi, uvjerenje liječnika medicine rada o psihofizičkoj sposobnosti, presliku identifikacijske isprave, a strani državljani i dokaz o poznavanju hrvatskog jezika (razina B1). Životopis i prikaz djelatnosti dostaviti i na CD-u u word formatu. Rok za podnošenje prijava je 30 dana od objave natječaja na adresu Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, Ul. Slavka Krautzeka 83, Rijeka.

 

objavljeno 16. listopada 2017.

 

  
Rezultati razredbenog postupka

PREUZMITE DOKUEMNTE:

 

LP

PU I

PU II

VIZ izv

VIZ   

 
Odluka Vijeća Povjerenstvo za upis diplomske studije

PREUZMITE DOKUMENT

 

  

 
RASPORED DODATNE PROVJERE ZNANJA I VJES TINA

PREUZMITE DOKUMENT


 
Fotonatječaj Sjećanja jedne šume

 

Udruga Foliot – Centar za djecu i mlade Matulji objavljuje fotonatječaj Sjećanja jedne šume i poziva sve mlade fotografe amatere u dobi od 16 do 25 godina da se prijave na natječaj sa svojim fotografijama. Tematika fotonatječaja jest šuma kojom Udruga želi osvijestiti važnost šuma u životu zajednice, potaknuti na brigu o šumama te potaknuti na aktivan boravak u prirodi. Suočeni s brojnim požarima šuma koji su zahvatili našu obalu, neizmjerno je važno poticati zajednicu na brigu o šumi i odgovorno ponašanje u prirodi što je ujedno i cilj fotonatječaja. Pozivamo prijavitelje da fotografijom pokušaju izraziti životni vijek šume, stanovnike šume i njezina sjećanja, ne samo pejzažnom fotografijom, nego i konceptualnom, portretnom, itd. Neka fotografija ovjekovječi tajne koje šuma skriva – njezinu ljepotu i važnost, ali i probleme s kojima se šuma susreće posebice uzrokovanima ljudskim faktorom.

Natječaj je otvoren od 1. kolovoza do 1. rujna, a prijavitelji mogu poslati tri (3) fotografije u digitalnom obliku na adresu elektroničke pošte Udruge. Nakon zatvaranja natječaja članovi komisije izabrat će tri najuspješnija rada te sedam pohvaljenih. Nagrađeni i pohvaljeni radovi izložit ćemo se na izložbi koja je planirana za 15. rujna o čemu će javnost i mladi fotografi biti pravovremeno obaviješteni.

Više informacija o natječaju možete pronaći na www.foliot.hr ili na FB profilu Udruge.

Fotonatječaj dio je projektnih aktivnosti projekta Lutonjica (mala ljetna eko škola) koji se provodi uz potporu Primorsko-goranske županije.

 – Uvjeti natječaja

 – Prijavnica

  

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 36 - 40 od 399
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI