Vi ste na stranici: Naslovna
Poziv na trening Responsible Research and Innovation Tools (RRI Tools):

Alati odgovornog istraživanja i inovacija – Riječka ideja kao pokretač suradnje i razvoja znanosti i lokalne zajednice

 

Nastavno na uspješnu suradnju Zaklade Sveučilišta u Rijeci i Centra za promociju znanosti iz Beograda u provedbi međunarodnog RRI Tools projekta, zadovoljstvo nam je pozvati vas na RRI Tools trening koji će se održati 27. rujna 2016. u prostorijama Step RI (Radmile Matejčić 10, Rijeka) u periodu 10:00 - 15:00 sati.

RRI Tools (Responsible Research and Innovation Tools) u sebi sažima temeljne odrednice odgovorne znanosti i istraživanja, poput načela otvorenog pristupa informacijama, dobrog upravljanja, etike i rodne ravnopravnosti, s primarnim ciljem uključivanja društva u odluke o razvoju znanosti i tehnologije i doprinosa pametnom, održivom i cjelovitom rastu.

Promičući RRI vrijednosti i vjerujući u ključni razvojni potencijal akademske zajednice, Zaklada Sveučilišta u Rijeci inicirala je Riječku ideju, a ovim treningom želi ključnim dionicima pružiti potrebna znanja i alate za suradnju znanosti i lokalne zajednice s misijom razvoja, stabilnosti i održivosti Rijeke i regije u 21. stoljeću.

Trening je namijenjen znanstvenoj i istraživačkoj zajednici, gospodarskom sektoru, te organizacijama civilnog društva. U sklopu treninga moći ćete saznati više o Riječkoj ideji i modelima njezine realizacije, a predstavit će nam se i uspješni RRI projekti iz riječke regije.

RRI koncept Europska unija promovira kao važan kriterij svojih fondova, s posebnim naglaskom na Obzor 2020, te јe poznavanje i poštivanje načela od velike važnosti i prednosti prilikom apliciranja za EU sredstva.

Broj mjesta na treningu je ograničen, a prijaviti se za sudjelovanje možete putem sljedeće poveznice najkasnije do 25. rujna 2016 u 14:00 sati. Program i više informacija o trenericama pronađite ovdje.

U slučaju dodatnih informacija, slobodno nas kontaktirajte na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript . 

  

 

 

 
RANG LISTE

PU 1

PU 2

LP 1

LP 2

  

 
ODGODA UPISA NA MAP

PREUZMITE DOKUMENT

  

 
RASPORED DODATNE PROVJERE ZNANJA I VJEŠTINA

 

PREUZMITE PDF DOKUMENT

  

 

 
Mia Vučemilović na Izložbi hrvatskog dizajna
Mia Vučemilović, bivša studentica APURI (završenog diplomskog studijsko primijenjenih umjetnosti) izlaže svoj diplomski rad Putujuće memorije grada (2015) na Izložbi hrvatskog dizajna 15_16, kao jedina predstavnica riječke Akademije u studentskoj kategoriji vizualne komunikacije.
 
http://dizajn.hr/blog/izlozba-hrvatskog-dizajna-1516-otvorenje-dodjela-nagrada/
 


 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 36 - 40 od 355
 
 
 
© 2005 – 2017 APURI