Vi ste na stranici: Naslovna
Obavijest


U izložbenim prostorima na Akademiji primijenjenih umjetnosti  u utorak,  14. svibnja, 2013. točno u podne, biti će otvorena izložba pod nazivom 'Zalazak (izlazak) sunca' pod mentorstvom doc. Tomislava Brajnovića.
Izložba je organizirana sa pozicije kolegija 'Novi mediji', ali je u svojoj intenciji uključiva, tj. namjera joj je objediniti i pokrenuti sve rakurse i resurse na Akademiji.
Vanvremenska, uzvišena tema fenomena sunca otvara nebrojene mogućnosti pristupa, izraza i interpretacije.
Namjera pomalo riskantnog povezivanja pra'stare' teme sa 'Novim medijima' je fokusirati sva povijesna i medijska iskustva u jedan trenutak i osvijestiti umjetničku kreativnost i pomak kao jedine-osnovne konstante umjetničke vrijednosti.

Klišeiziranost i eksploatiranost teme, nečega o čemu je 'sve već rečeno', čini se odličnim zadatkom i platformom za razmišljanje studenata. Iskustvo koje bi moglo biti korisno i u prilazu drugim 'velikim' temama.

Na izložbi sudjeluju: Rebecca Đuran, Edi Gustin, Nika Gvozden, Korina Hunjak, Jasmina Jakopanec, Sanja Jovanović, Lara Jugovac, Nina Jurčić, Josipa Komljenović, Dorian Mataija, Ana Mušćet, Ivona Maslak, Monika Rajkovača, Vedran Rosandić, Snježana Rumora, Solarević Sabina, Ivana Stepan, Ivan Švabić, Daria Valenčić, Marijana Vargić, Marta Vučković.
Izložba ostaje otvorena do 03. lipnja 2013.


 
info

Goran Štimac - Skulpture in risbe (2011)

 
Obavijest studentima 1. i 2. Godine LP i PU

Nastava iz kolegija TEMELJI OBLIKOVANJA, TEORIJA PROSTORA i ALTERNATIVNE FOTOGRAFSKE TEHNIKE kod doc. Vladimira Gudca od slijedećeg tjedna, 13 05. 2013., odvijat će se prema dosadašnjem rasporedu.


 

 
SVEUČILIŠTE U RIJECI OBJAVLJUJE

Javni poziv za kandiranje u  Povjerenstvo za izdavačku djelatnost Sveučilišta u Rijeci.
Pozivamo cijenjene sveučilišne nastavnike da se kandidiraju u Povjerenstvo za izdavačku djelatnost Sveučilišta u Rijeci u mandatnom razdoblju 2013. - 2016. godine.
 
Postupak kandidiranja otvoren je od dana objave javnog poziva do zaključno 27. svibnja 2013. godine.

Javni poziv

Natječaj 


 
Info

HZZ PU RIJEKA organizira Sajam poslova koji će biti održan na Građevinskom fakultetu u Rijeci na Sveučilišnom kampusu na Trsatu,

10. svibnja 2013. od 10:00 - 15:00.

Sajam u 10:00 sati svečano otvara ministar rada i mirovinskog sustava prof.dr.sc. Mirando Mrsić, dr. med. Otvaranju slijedi okrugli stol na popularnu temu "Samozapošljavanje - od ideje do realizacije".

   BESPLATAN PRIJEVOZ NA LINIJI 8A

– TRG BANA J. JELAČIĆA –  SVEUČILIŠNI KAMPUS –

OD 09:30 DO 15:30 SATI

 


 
«« Početak « Prethodna 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 346 - 350 od 399
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI