Vi ste na stranici: Naslovna
Obavijest

obavještavamo vas da je na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci objavljena privremena lista studenata koji su u 2017./2018. ak. god. ostvarili pravo na potporu iz programa „Solidarnost“ Fonda „Aleksandar Abramov“ (poveznica).

 
 


 
 
Raspored sati


 
 
  


 
Obavijest

obavještavamo vas da je na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci objavljena Odluka Senata o dodjeli stipendija za izvrsnost redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci u 2017./2018. akademskoj godini i informacija o mjestu i vremenu potpisivanja ugovora o stipendiji (poveznica ).

  


 
Fotografski natječaj 2018.

Pravila fotografskog natječaja
„Spoliji u urbanim prostorima“ 

 

Povodom VIII. Dana povijesti umjetnosti u Rijeci Klub studenata povijesti umjetnosti ARTeFACT pri Društvu povjesničara umjetnosti Rijeke objavljuje fotografski natječaj na temu SPOLIJI U URBANIM PROSTORIMA!

Na fenomen spolija, tj. upotrebu elemenata starije arhitekture i dijelova skulpturalne dekoracije uklopljenih u novu gradnju, nailazimo u svim vremenskim razdobljima.

Spoliji nam pričaju mnoge priče, o davno nestaloj arhitekturi i skulpturi, stilskim razdobljima i utjecajima, putujućim graditeljskim i kiparskim radionicama i domaćim majstorima, ali i o  povijesnom razvitku prostora grada.  Prošećite svojim gradom,  prepoznajte i fotografski zabilježite ove zanimljive reminiscencije na prošla vremena.

 
Više o natječaju na LINKU
 


 
 
Obavijest

Drage kolegice i kolege studenti,

 

Imate ideju, a nemate je kako ostvariti?

 

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci produljila je rok za prijavu na Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2018. godini, prijavite se.

 

Rok za prijavu je 12. veljače 2018. godine u 23:59:59 sati.

 

Prijave se predaju na www.natjecaj.sz-ri.com.

 

Fonda sredstava veći je od 500.000,00 kn!

 

Natječaj za programe u domeni sporta je u pripremi, pratite naše obavijesti.

 

Odluka o produljenju, ovdje.

 

Studentski zbor Sveučilišta objavio je navedeno na svojoj mrežnoj stranici, ovdje.

  

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 31 - 35 od 408
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI