Vi ste na stranici: Naslovna
Informacije:

INFORMACIJE O UPISU NA DIPLOMSKE STUDIJE 

P R I J A V N I C A – Likovna pedagogija

P R I J A V N I C A – Primijenjena umjetnost

P R I J A V N I C A – Medijske umjetnosti i prakse / Media Arts and Practices (MAP)

 

info o razredbenom postupku za MAP studij 

 
Preuzimanje obrazaca potrebnih za prijave na razredbeni postupak za diplomski studij MAP / Download admission forms for MAP: 

 
OBAVIJEST O
BROJ SLOBODNIH MJESTA ZA JESENSKI ROK

 

Preddiplomski studij Likovne pedagogije: 10+1

Preddiplomski studij Primijenjenih umjetnosti: 10+1
 

 
Kamp za brucoše – RIBROO

logo_RIBRO

Dragi brucoši, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i ove vas godine poziva na Kamp za brucoše!

Kamp je osmišljen kao edukativno druženje svih studenata prve godine na Sveučilištu u Rijeci, a vi možete biti dio ovog našeg zajedničkog projekta. Organiziran je na način da ste podijeljeni u timove po fakultetima, odjelima i smjerovima, a svaki će tim imati svog koordinatora, starijeg studenta, koji će zajedno s vama prolaziti unaprijed osmišljeni program. Očekuje vas mnogo aktivnosti, novih znanja, najsvježijih informacija o vašem domu idućih nekoliko godina, te prije svega druženje i zabave s vašim fakultetskim suputnicima, kao i upoznavanje starijih studenata koji vam svojim iskustvom i savjetima mogu dati najbolji uvid u ono što vas očekuje u najboljem razdoblju u životu!

Program:

Svaki fakultet za svoje će studente organizirati program koji će u jutarnjim satima biti baziran na posebnom informativnom sadržaju za svaki studij.  Cilj ovoga dijela programa jest da vam pruži najvažnije informacije o onome što vas čeka nakon početka nastave, te vas na najbolji način pripremi za uspješan početak akademske godine. Također ćete se i družiti uz iskusno vodstvo vaših koordinatora, a poslije ručka očekuju vas zabavne i sportske aktivnosti nakon kojih slijedi zabava za opuštanje i bolje upoznavanje!

Detaljan program bit će objavljen početkom 9. mjeseca

Kada, gdje, kako?

Kamp za brucoše održati će se od 2. do 4. listopada (petak do nedjelje), u uvali Scott, blizu Kraljevice. Cijena je 300 kuna, u što je uključen prijevoz iz Rijeke te smještaj s dva noćenja i punim pansionom.

Više informacija potraži na: http://www.ribroo.uniri.hr

 
OBAVIJEST STUDENTIMA

STUDENTSKA SLUŽBA ZAVRŠAVA S RADOM 24. SRPNJA 2015.

STUDENTSKA SLUŽBA S RADOM ZAPOČINJE 24. KOLOVOZA 2015.

 

Obavještavamo Vas da zaposlenici Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci neće raditi u zgradi Akademije od 27. srpnja 2015. do 21. kolovoza 2015. 


 

 
OBAVIJEST OUPISI U PRVU GODINU PREDDIPLOMSKIH STUDIJA 2015/2016 god


 

 
«« Početak « Prethodna 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 151 - 155 od 388
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI