Vi ste na stranici: Naslovna
ECDL akcija za studentice i studente

 

S početkom nove godine Centar tehničke kulture Rijeka nudi posebnu akciju za sve studentice i studente – cijena Tečaja kojim se stječe ECDL početna diploma snižena je na 2.000,00 kn.


U cijenu ulazi ECDL osnovni indeks, edukacija u 4 modula u trajanju od 70 školskih sati te jednokratno polaganje ispita za svaki od četiri modula (4 ispita). Moduli od kojih se sastoji tečaj za stjecanje ECDL Početne diplome su: Osnove računala (15 sati), Osnove komunikacija (15 sati), Obrada teksta (20 sati) i Proračunske tablice (20 sati). Više informacija o sadržaju tečaja za stjecanje ECDL Početne diplome možete pronaći ovdje.

Tečaj će se održavati tri puta tjedno (ponedjeljak, utorak i četvrtak) od 17:00 do 19:30. Očekivani termin početka Tečaja je ponedjeljak, 01. veljače 2016., u 17:00 sati.

Ukoliko niste zainteresirani za cjelokupni tečaj, već biste samo željeli polagati ispite i time steći ECDL Početnu diplomu akcijska cijena je 750,00 kn. Termina polaganja ispita potrebno je dogovoriti se s ECDL ispitivačima.

Više informacija o akciji i polaganju ispita možete dobiti na broju telefona +385 (51) 327 155 ili na mail Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript  

 


 

 
Aplikacija za procjenu uspješnosti prilagodbe na studij

Online upitnik pomoći će ti u procjeni prilagodbe na studij: kako se nosiš s različitim obavezama, kako se snalaziš u odnosima s kolegama i profesorima te u kojoj mjeri doživljavaš psihološke ili tjelesne simptome stresa. Ispunjavanje traje približno 15 minuta. Nakon ispunjavanja dobit ćeš povratnu informaciju te korisne preporuke za olakšavanje prilagodbe na studij.

http://studisupport.ssc.uniri.hr/#/test/sacq

 

Aplikacija za procjenu kvalitete svakodnevnog funkcioniranja za studente

Online upitnik pomoći će ti u procjeni funkcioniranja u svakodnevnom životu. Nakon ispunjavanja cijelog upitnika u trajanju od 10-ak minuta, dobit ćeš povratnu informaciju o rezultatima te korisne preporuke koje ti mogu pomoći u uspješnijem savladavanju životnih izazova koji su pred tobom.

http://studisupport.ssc.uniri.hr/#/test/coreom

 


 

 
Idem u Europu

Informativni dan o mogućnostima za mobilnost mladih Idem u Europu će se održati u petak, 18. prosinca 2015., u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat) od 13 do 17 sati. U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Regionalnim uredom Rijeka pripremamo tri besplatne radionice koje će okupljenima ponuditi informacije o mogućnostima za zaposlenje i volontiranje u Europi.

DOKUMENT  

 


 

 
Office 365
Svim studentima Sveučilišta u Rijeci omogućena je usluga Office 365. 
Preusmjeravanje elektroničke pošte (preusmjeravanje MX rekorda) na poštanski
sandučić u sklopu usluge Office 365 odradit ćemo za vikend s 12. na 13.
prosinac 2015. godine.
Upute za korištenje usluge možete naći na:
http://sic.uniri.hr/files/Dokumenti/Upute/UputaOffice365_studenti_1_1.pdf 
Pristup studentima omogućen je na stranici :  https://portal.office.com .
Za sva dodatna pitanja možete se obratiti putem elektroničke pošte na e-mail
adresu: 
 Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
  .
 

 
 
Obavijest
Povodom desete obljetnice početka rada Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci u ponedjeljak, 7. prosinca 2015. odlukom dekana, red. prof. art. Josipa Butkovića, nema nastavnih obveza.

Molimo sve profesore, studentice i studente da svojom  prisutnošću uveličaju svečanost uz prigodni domjenak.
 

 
«« Početak « Prethodna 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 151 - 155 od 408
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI