Vi ste na stranici: Naslovna
VAŽNA OBAVIJEST ZA NASTAVNIKE I STUDENTE !

 

OD 1.09.2015. GODINE U ISVU SUSTAV ZA PRIJAVU ISPITA – STUDOMAT KAO I U NASTAVNIČKI PORTAL SE NEĆE MOĆI PRIJAVLJIVATI SA SADAŠNJOM ZAPORKOM I KORISNIČKIM IMENOM KOJU STE DO SADA KORISTILI VEĆ SAMO SA AAi@EduHr KORISNIČKIM IMENOM I ZAPORKOM KOJI VAM JE SLUŽBENO URUČEN.

 

 
Startup Camp Rijeka 2015

Otvorene su prijave na Startup Camp Rijeka 2015 koji će se održati od 2. do 6. rujna. 2015. godine u STEP RI Znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci. Na Startup Campu uspješni američki i hrvatski poduzetnici i investitori pomažu polaznicima da unaprijede svoju poslovnu ideju kroz individualna savjetovanja i rad u grupama. Organizatori pokrivaju troškove noćenja za dva člana tima a najbolji timovi osvajaju značajne nagrade.

 

Kako je bilo na prošlogodišnjem kampu, pogledajte ovdje: http://goo.gl/IzhcSf.

 

Sudjelovanje na Startup Campu je besplatno. Startup Camp je projekt realiziran u suradnji s U.S. Embassy Zagreb, Step Ri i CRANE.

 

Prijave su otvorene do 9. srpnja 2015 a za više informacija posjetite http://www.step.uniri.hr/portfolio/startup-camp/.

 


 

 
NATJEČAJ ZA UPISE NA DIPLOMSKE STUDIJE


NATJEČAJ ZA UPISE NA DIPLOMSKE STUDIJE


 
Anketa o utjecaju postupaka vanjskog vrednovanja
Agencija za znanost i visoko obrazovanje provodi anketu o utjecaju postupaka vanjskog vrednovanja na sustav visokog obrazovanja u Hrvatskoj.
CiIj je ove ankete istražiti svrsihodnost reakreditacije visokih učilišta te prikupiti informacije o tome što pojam kvalitete znači dionicima u hrvatskom sustavu visokog obrazovanja.
 
Ljubazno Vas molimo da izdvojite nekoliko trenutaka svoga vremena i ispunite ovu anketu te nam pomognete da dođemo do vrijednih informacija korisnih za unapređenje postupka reakreditacije. 
Kako bismo dobili što obuhvatnije podatke, molimo Vas da upitnik bude dostupan studentima i drugim djelatnicima Vašeg visokog učilišta na mrežnoj stranici. 
 
Anketni upitnik možete preuzeti na poveznici.
 
 

 
 
RASPORED DODATNE PROVJERE ZNANJA I VJEŠTINA

 

RASPORED DODATNE PROVJERE ZNANJA I VJEŠTINA LIKOVNA PEDAGOGIJA

RASPORED DODATNE PROVJERE ZNANJA I VJEŠTINA PRIMIJENJENA UMJETNOST


 

 
«« Početak « Prethodna 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 151 - 155 od 383
 
 
 
© 2005 – 2017 APURI