Vi ste na stranici: Naslovna
Radionica studentskog zbora

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci u petak 27. studenog započeti  s radionicom „KAKO NAPISATI I PRIJAVITI PROJEKT NA NATJEČAJ SzSuR-a?“.

 

Molim Vas da ovu obavijest objavite na mrežnim stranicama Vaše sastavnice Sveučilišta u Rijeci.

 

Više o radionici pročitajte u privitku ili na našim mrežnim stranicama.

 


 

 
Forum Mladi u poduzetništvu

19. i 20. studenog 2015.u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat) 

Forum se održava treću godinu za redom, a tema je društveno poduzetništvo. Prvi dan je rezerviran za informativne radionice, a drugi za cjelodnevnu edukativnu radionicu (Akademija društvenog poduzetništva). Sudjelovanje je besplatno, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem web obrasca.

 


 

 
SVEČANA PROMOCIJA PRVOSTUPNIKA I MAGISTARA 2015.

Svečana promocija prvostupnika Likovne pedagogije i Primijenjenih umjetnosti i magistara Likovne pedagogije, Primijenjenih umjetnosti i Medijskih umjetnosti i praksi Akademije primijenjenih umjetnosti biti će upriličena u ponedjeljak, 14. prosinca 2015.

Promocija će biti upriličena u Rektoratu Sveučilišta u Rijeci, prostor Aula Magna.(trg braće Mažuranića 10)

Promocija prvostupnika počinje u 10:00 sati.

Promocija magistara počinje u 11:00 sati.

 


 

 
HUMANITARNA AUKCIJA SLIKA

I ove godine Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Metis d.d. organiziraju humanitarnu aukciju slika.

S obzirom da Zaklada djeluje kao neprofitna organizacija povezana sa Sveučilištem, ali i civilnim sektorom, naš je cilj kontaktirati i prikupiti djela studenata i djelatnika Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, ali i drugih slikara i umjetnika s ciljem doniranja slika za aukciju.

Ukoliko ste zainteresirani svojim umjetničkim djelom podržati ovu humanitarnu a(u)kciju, ljubazno molimo da nam se javite u Zakladu kako bismo mogli organizirati primopredaju slika (kontakt osoba Sanja Lujić Pirc na 406 515,  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .)

O proslogodisnjoj akciji mozete procitati u ZAKonu br. 12 http://www.zaklada.uniri.hr/zaklada/2014/12/novi-broj-zakladinog-online-glasnika/

Hvala!

 
 

 
 
Anketa Agencije za znanost i visoko obrazovanje

Agencija za znanost i visoko obrazovanje provodi anketu o utjecaju postupaka vanjskog vrednovanja na sustav visokog obrazovanja u Hrvatskoj.

CiIj je ove ankete istražiti svrsihodnost reakreditacije visokih učilišta te prikupiti informacije o tome što pojam kvalitete znači dionicima u hrvatskom sustavu visokog obrazovanja.

Ljubazno Vas molimo da izdvojite nekoliko trenutaka svoga vremena i ispunite ovu anketu te nam pomognete da dođemo do vrijednih informacija korisnih za unapređenje postupka reakreditacije.

Anketni upitnik možete preuzeti na poveznici.

 


 

 
«« Početak « Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 136 - 140 od 388
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI