Vi ste na stranici: Naslovna
Otvorene prijave za trail utrku AKADEMSKI ZEC

 

 

Zaklada Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Riječkim športskim sveučilišnim savezom (RŠSS) i Gradom Kastvom, treću godinu za redom organizira utrku Akademski zec na kastavskim šetnicama u subotu, 14. svibnja s početkom u 10:00 sati.

 

Cilj ovog projekta je potaknuti studente i djelatnike Sveučilišta, ali i građane, na kretanje i druženje u prirodi, te unapređenje zdravog načina života. Također, cilj je unaprijediti suradnju između akademske i lokalne zajednice odnosno uključiti lokalnu zajednicu u sveučilišne projekte.

 

Ove godine utrka Akademski zec održat će se po treći put, a novitet su čak tri staze – PUŽ (5km), ZEC (10km) i SRNA (16km). Osim u kilometrima, želja je proširiti projekt i uključiti više sudionika iz lokalne i regionalne zajednice, obitelji i šetače, ali i ozbiljnije rekreativce.

 

Staze su za ovu utrku osmišljene zanimljivo i originalno, no dostupne svim razinama sudionika. Nakon utrke slijedi proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i ugodno druženje.

 

Prijave su otvorene do 5. svibnja 2016. Prijavnica se nalazi na poveznici http://www.zaklada.uniri.hr/zaklada/2016/04/prijave-za-trail-utrku-akademski-zec/

 


 

 
Odluka o pokretanu postupka izbora dekana

PREUZMITE DOKUMENT


 
CREA Summer Academy Ljubljana
Crea Summer Academy nastala je u organizaciji Regionalne razvojne agencije ljubljanske urbane regije (RRA LUR) koja je bila projektni partner APURI u sklopu EU projekta Creative Startup.

Ljetna škola CREA, održat će se od 19. do 29. srpnja 2016 u Ljubljani. Program će se usredotočiti na poticanje poduzetništva među studentima i diplomantima različitih struka s poslovnim idejama za pružanje inovativnih usluga. Za studente APURI primljene na natječaj, smještaj i sudjelovanje biti će besplatni. 
Prijave za sudjelovanje u ljetnoj školi prikupljat će se do uključujući 17. svibnja 2016.

Više informacija o natječaju:  
 

 
 
Natječaj Sveučilišta u Rijeci za dodjelu četiri Rektorovih nagrada

 

Sveučilište u Rijeci raspisalo je četiri natječaja za dodjelu Rektorovih nagrada u akademskoj godini 2015./2016.: Rektorova nagrada za studenta volontera, Rektorova nagrada za studentski aktivizam, Rektorova nagrada za studentski stručni / znanstveni / umjetnički rad i Rektorova nagrada za sport. 

Prijave na natječaje zaprimaju se zaključno s 4. travnja 2016. godine u 12:00.

Više o natječaju i uputama za prijavu te popunjavanje on-line obrazaca možete naći na mrežnim stranicama http://www.uniri.hr/

 

ili

 

http://www.uniri.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=5608%3Arektorove-nagrade&catid=1%3Avijesti&lang=hr

 


 
Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016

VOLONTIRANJEM DO 3 ECTS BODA! Prijaviti se izborni kolegij „Studenti i zajednica 1“ na Filozofski fakultetu u Rijeci možete još do utorka 15. ožujka u 15 sati.
http://eug2016.com/hr/volontiranjem-na-igrama-do-3-ects-boda-na-sveucilistu-u-rijeci/

te link samih Igara: http://eug2016.com/hr 

 

 
«« Početak « Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 136 - 140 od 408
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI