Vi ste na stranici: Naslovna
Natječaj "Fotkaj Mlaku 2016"

Vijeće Mjesnog odbora Mlaka i ove godine priređuje Natječaj za sudjelovanje na izložbi fotografija "Fotkaj Mlaku 2016."

Fotografije moraju tematski biti vezane isključivo uz područje Mjesnog odbora Mlaka.  Na natječaj se primaju fotografije bez obzira na proces snimanja i način obrade. Svaki autor može sudjelovati s najviše  tri (3) pojedinačna rada. Natječaj je otvoren od 1. 3. do 20. 4. 2016. godine.
Radovi se dostavljaju  na e-mail adresu:  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ,  ili  se mogu poslati poštom na CD-u u zajedno s prijavnicom odnosno donijeti osobno na adresu: Mjesni odbor Mlaka, G. Duella 2/b,  51000 Rijeka  u radno vrijeme tajništva.  Selektor će od prijavljenih radova odabrati one koji će biti javno izloženi (do 15 radova) povodom svečane proslave Dana MO Mlaka u svibnju ove godine, o čemu će autori biti naknadno izvješteni.

MO Mlaka nagradit će 6 autora fotografija s 400 kn netto, uplatom isključivo na žiro račun autora. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem e-mail-a:  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript   , na web stranici http://www.rijeka.hr/Mlaka , te na tel: 051 672 241 u radno vrijeme tajništva.

 

PREUZMI 1

PREUZMI 2

 


 

 
OBAVIJEST STUDENTSKOG ZBORA
Produljen rok za prijave

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci obavještava studentice i studente, udruge i studentske organizacije da je rok za predaju projektnih prijedloga na Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2016. produljen do ponedjeljka, 22. veljače 2016. u 23.59.59 sati.

Dodavanje privitaka, npr. ponuda, životopisa stručnih suradnika i sl. bit će moguće od srijede, 17. veljače 2016.

Registracija za pristup aplikaciji za predaju projektnih prijedloga bit će moguća od srijede, 17. veljače 2016. u 11.59.59 sati, a podatci za pristup u aplikaciju bit će dostavljani do 23.59.59 sati. Nakon navedenoga roka, registracija više neće biti moguća.

Svi koji su obavili registraciju za pristup aplikaciji do 12. veljače 2016. zaprimili su podatke za prijavu tijekom utorka, 16. veljače2016.

One udruge građana koje su upisane u Registar studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci, a 17. veljače 2016. nisu postupile prema dopisu rektora Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Pere Lučina od 1. veljače 2016., neće moći ostvariti sredstva na Natječaju. 

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci ispričava se korisnicima radi nastale situacije, uvjetovane tehničkim problemima.

 


 

 
Predstavljanje međunarodnog RRI Tools projekta

 

 

PREDMET: Je li moguć bolji dijalog znanosti i društva? Zaklada Sveučilišta  u Rijeci predstavlja RRI Tools projekt

 

Europa želi promovirati ne samo izvrsnu, već i društveno odgovornu znanost i tehnologiju naglašavanjem važnosti usklađivanja ciljeva istraživanja i inovacija s potrebama i vrijednostima društava.

 

Zaklada Sveučilišta u Rijeci 24. veljače 2016. organizira predstavljanje međunarodnog RRI Tools projekta čiji je cilj uključiti društvo u odluke o razvoju znanosti i tehnologije sa svrhom doprinosa pametnom, održivom i cjelovitom rastu.

 

RI Tools projekt provodi multidisciplinarni konzorcij 26 institucija predvođenih od strane “la Caixa” fondacije iz Španjolske. Projekt uključuje predstavnike iz širokog raspona sudionika – od istraživača, predstavnika civilnog društva, tvoraca politika, do obrazovnog sektora i poslovnog okruženja. Konačni ishod projekta bit će razvoj skupa digitalnih resursa za javno zagovaranje, obučavanje, širenje i implementaciju RRI projekta unutar programa Horizon2020.

 

Projekt se provodi u 19 europskih zemalja, a RRI Tools na Sveučilištu u Rijeci predstavit će Dobrivoje Lale Erić, voditelj Odjela za međunarodnu suradnju Centra za promociju znanosti iz Beograda. Uz sudjelovanje riječkih znanstvenika, istraživača, kreatora politika i organizacija civilnog društva, cilj je ne samo potaknuti diskusiju o projektu, nego i mogućnostima i izazovima implementacije društveno odgovornih načela u lokalni kontekst.

 

Predstavljanje RRI Tools-a tek je prvi korak suradnje Zaklade Sveučilišta u Rijeci na projektu i u promociji društveno odgovorne znanosti.

 

Predstavljanje će se održati u srijedu 24. veljače 2016. s početkom u 14 sati u prostoru Akvarija na Kampusu (Radmile Matejčić 5).

 

Više informacija možete pronaći na mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta u Rijeci.


 
Dan jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112

DOWNLOAD


 
Provjera statusa studentskih organizacija

U skladu s člankom 11. Pravilnika o vođenju studentskih udruga i drugih studentskih organizacija, od 8. srpnja 2008. g., Sveučilište je dužno jednom godišnje provjeravati status registriranih studentskih organizacija studenata, a zastupnik studentske organizacije dužan je dati istinite i cjelovite podatke o udruzi.

Molimo Vas da prijavite Sveučilištu u Rijeci svaku promjenu podataka u odnosu na dostavljeno Rješenje o upisu studentske organizacije u Registar studentskih organizacija. Promjene se odnose na promjenu statuta udruge, promjene naziva udruge, promjena adrese sjedišta, promjena osobe ovlaštene za zastupanje ili prestanak postojanja studentske organizacije.

U slučaju ne ispunjenja obrasca - Izjava o nepromijenjenom statusu, odnosno prijavi promjene, udruga neće moći ostvariti sredstva na javnom Natječaju Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2016. g.

Potrebne obrasce i dopis rektora možete preuzeti ovdje:

 

 
 
«« Početak « Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 126 - 130 od 392
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI