Vi ste na stranici: Naslovna
Odluka o pokretanu postupka izbora dekana

PREUZMITE DOKUMENT


 
CREA Summer Academy Ljubljana
Crea Summer Academy nastala je u organizaciji Regionalne razvojne agencije ljubljanske urbane regije (RRA LUR) koja je bila projektni partner APURI u sklopu EU projekta Creative Startup.

Ljetna škola CREA, održat će se od 19. do 29. srpnja 2016 u Ljubljani. Program će se usredotočiti na poticanje poduzetništva među studentima i diplomantima različitih struka s poslovnim idejama za pružanje inovativnih usluga. Za studente APURI primljene na natječaj, smještaj i sudjelovanje biti će besplatni. 
Prijave za sudjelovanje u ljetnoj školi prikupljat će se do uključujući 17. svibnja 2016.

Više informacija o natječaju:  
 

 
 
Natječaj Sveučilišta u Rijeci za dodjelu četiri Rektorovih nagrada

 

Sveučilište u Rijeci raspisalo je četiri natječaja za dodjelu Rektorovih nagrada u akademskoj godini 2015./2016.: Rektorova nagrada za studenta volontera, Rektorova nagrada za studentski aktivizam, Rektorova nagrada za studentski stručni / znanstveni / umjetnički rad i Rektorova nagrada za sport. 

Prijave na natječaje zaprimaju se zaključno s 4. travnja 2016. godine u 12:00.

Više o natječaju i uputama za prijavu te popunjavanje on-line obrazaca možete naći na mrežnim stranicama http://www.uniri.hr/

 

ili

 

http://www.uniri.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=5608%3Arektorove-nagrade&catid=1%3Avijesti&lang=hr

 


 
Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016

VOLONTIRANJEM DO 3 ECTS BODA! Prijaviti se izborni kolegij „Studenti i zajednica 1“ na Filozofski fakultetu u Rijeci možete još do utorka 15. ožujka u 15 sati.
http://eug2016.com/hr/volontiranjem-na-igrama-do-3-ects-boda-na-sveucilistu-u-rijeci/

te link samih Igara: http://eug2016.com/hr 

 

 
Natječaj za dodjelu nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci

Javna rasprava: Natječaj za dodjelu nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci - Natječaj se raspisuje s ciljem odabira najzaslužnijih znanstvenika, umjetnika i asistenata koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom i nastavnom radu te svojim djelovanjem u javnosti pridonijeli razvoju znanosti na Sveučilištu u Rijeci u protekloj akademskoj godini, te unapređenju šire zajednice.

 

Poštovani bivši i budući korisnici Zaklade Sveučilišta u Rijeci,

Na prijedlog ravnateljice Zaklade Sveučilišta u Rijeci doc. dr. sc. Ive Rinčić i odluke Upravnog odbora Zaklade donesene na 68. sjednici održanoj 15. prosinca 2015., utvrđeno je da se Natječaj za nagradu Zaklade Sveučilišta u Rijeci stavi na javnu raspravu kako bi se djelatnici i studenti sastavnica Sveučilišta u Rijeci očitovali o formi i sadržaju Zakladinog natječaja za NAGRADU te komentirali postojeće i predložili nove kriterije.  Vijest o javnoj raspravi objavljena je na mrežnim stranicama Sveučilišta http://www.uniri.hr/ a svoje komentare i prijedloge možete ostaviti na Share Point Portalu (priloženi su tekst natječaja i prijavni obrasci zadnjeg raspisanog natječaja za Nagradu Zaklade (za ak. god. 2013./2014.) te dokument odgovori na upite). Cilj nam je zajednički unaprijediti i osuvremeniti daljnje Natječaje za nagradu Zaklade te se stoga unaprijed zahvaljujemo na Vašim konstruktivnim smjernicama.

Svoje komentare možete poslati i na mail Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .

Želimo naglasiti da je to prvi korak javne rasprave svih natječaja Zaklade te nam je Vaše mišljenje od iznimnog značaja.

Srdačno i hvala,

Vaša Zaklada. 

 


 

 
«« Početak « Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 121 - 125 od 392
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI