Vi ste na stranici: Naslovna
STO 2016. - poziv studentima

CARNet, Učiteljski fakultet i Filozofski fakultet u petak 22. travnja 2016. organiziraju Studentski dan suvremene tehnologije u obrazovanju - STO  2016. te pozivaju sve studente riječkog sveučilišta da se putem mrežne stranice (http://sto.carnet.hr/2016/prijava_radionice_studenti) upoznaju s programom te prijave na sadržaje koji ih zanimaju.

 

Molimo Vas da informaciju o događanju proslijedite potencijalno zainteresiranima, objavite na svojim mrežnim stranicama i/ili letak u privitku postavite na svoje oglasne ploče, kako bi bila dostupna što većem broju studenata.

 

Informacije o događanju pronađite na stranici http://sto.carnet.hr.

 

PREUZMITE DOKUMENT

 


 

 
Intelektualno vlasništvo
Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Odjelom za poduzetništvo Grada Rijeke povodom obilježavanja Svjetskog dana intelektualnog vlasništva organizira Tjedan intelektualnog vlasništva od 25. do 29. travnja 2016.

ponedjeljak, 18. travnja 2016.

Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Odjelom za poduzetništvo Grada Rijeke povodom obilježavanja Svjetskog dana intelektualnog vlasništva organizira Tjedan intelektualnog vlasništva od 25. do 29. travnja 2016.

U navedenom tjednu na različitim lokacijama održat će se niz kratkih predavanja na temu poticanja stvaranja inovacija i važnosti zaštite intelektualnog vlasništva.

Otvorenje Tjedna intelektualnog vlasništva bit će održano u ponedjeljak, 25. travnja 2016. s početkom u 12 sati u STEP RI znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci, Ulica Radmile Matejčić 10, Kampus Sveučilišta u Rijeci.

Program s rasporedom događanja možete pronaći ovdje. Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na e-adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Ukoliko se želite prijaviti na neke od radionica to možete učiniti mailom na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili na e-adrese navedene u programu događanja.


 

 
 
Otvorene prijave za trail utrku AKADEMSKI ZEC

 

 

Zaklada Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Riječkim športskim sveučilišnim savezom (RŠSS) i Gradom Kastvom, treću godinu za redom organizira utrku Akademski zec na kastavskim šetnicama u subotu, 14. svibnja s početkom u 10:00 sati.

 

Cilj ovog projekta je potaknuti studente i djelatnike Sveučilišta, ali i građane, na kretanje i druženje u prirodi, te unapređenje zdravog načina života. Također, cilj je unaprijediti suradnju između akademske i lokalne zajednice odnosno uključiti lokalnu zajednicu u sveučilišne projekte.

 

Ove godine utrka Akademski zec održat će se po treći put, a novitet su čak tri staze – PUŽ (5km), ZEC (10km) i SRNA (16km). Osim u kilometrima, želja je proširiti projekt i uključiti više sudionika iz lokalne i regionalne zajednice, obitelji i šetače, ali i ozbiljnije rekreativce.

 

Staze su za ovu utrku osmišljene zanimljivo i originalno, no dostupne svim razinama sudionika. Nakon utrke slijedi proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i ugodno druženje.

 

Prijave su otvorene do 5. svibnja 2016. Prijavnica se nalazi na poveznici http://www.zaklada.uniri.hr/zaklada/2016/04/prijave-za-trail-utrku-akademski-zec/

 


 

 
Odluka o pokretanu postupka izbora dekana

PREUZMITE DOKUMENT


 
CREA Summer Academy Ljubljana
Crea Summer Academy nastala je u organizaciji Regionalne razvojne agencije ljubljanske urbane regije (RRA LUR) koja je bila projektni partner APURI u sklopu EU projekta Creative Startup.

Ljetna škola CREA, održat će se od 19. do 29. srpnja 2016 u Ljubljani. Program će se usredotočiti na poticanje poduzetništva među studentima i diplomantima različitih struka s poslovnim idejama za pružanje inovativnih usluga. Za studente APURI primljene na natječaj, smještaj i sudjelovanje biti će besplatni. 
Prijave za sudjelovanje u ljetnoj školi prikupljat će se do uključujući 17. svibnja 2016.

Više informacija o natječaju:  
 

 
 
«« Početak « Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 116 - 120 od 390
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI