Vi ste na stranici: Naslovna
Natječaj Sveučilišta u Rijeci za dodjelu četiri Rektorovih nagrada

 

Sveučilište u Rijeci raspisalo je četiri natječaja za dodjelu Rektorovih nagrada u akademskoj godini 2015./2016.: Rektorova nagrada za studenta volontera, Rektorova nagrada za studentski aktivizam, Rektorova nagrada za studentski stručni / znanstveni / umjetnički rad i Rektorova nagrada za sport. 

Prijave na natječaje zaprimaju se zaključno s 4. travnja 2016. godine u 12:00.

Više o natječaju i uputama za prijavu te popunjavanje on-line obrazaca možete naći na mrežnim stranicama http://www.uniri.hr/

 

ili

 

http://www.uniri.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=5608%3Arektorove-nagrade&catid=1%3Avijesti&lang=hr

 


 
Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016

VOLONTIRANJEM DO 3 ECTS BODA! Prijaviti se izborni kolegij „Studenti i zajednica 1“ na Filozofski fakultetu u Rijeci možete još do utorka 15. ožujka u 15 sati.
http://eug2016.com/hr/volontiranjem-na-igrama-do-3-ects-boda-na-sveucilistu-u-rijeci/

te link samih Igara: http://eug2016.com/hr 

 

 
Natječaj za dodjelu nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci

Javna rasprava: Natječaj za dodjelu nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci - Natječaj se raspisuje s ciljem odabira najzaslužnijih znanstvenika, umjetnika i asistenata koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom i nastavnom radu te svojim djelovanjem u javnosti pridonijeli razvoju znanosti na Sveučilištu u Rijeci u protekloj akademskoj godini, te unapređenju šire zajednice.

 

Poštovani bivši i budući korisnici Zaklade Sveučilišta u Rijeci,

Na prijedlog ravnateljice Zaklade Sveučilišta u Rijeci doc. dr. sc. Ive Rinčić i odluke Upravnog odbora Zaklade donesene na 68. sjednici održanoj 15. prosinca 2015., utvrđeno je da se Natječaj za nagradu Zaklade Sveučilišta u Rijeci stavi na javnu raspravu kako bi se djelatnici i studenti sastavnica Sveučilišta u Rijeci očitovali o formi i sadržaju Zakladinog natječaja za NAGRADU te komentirali postojeće i predložili nove kriterije.  Vijest o javnoj raspravi objavljena je na mrežnim stranicama Sveučilišta http://www.uniri.hr/ a svoje komentare i prijedloge možete ostaviti na Share Point Portalu (priloženi su tekst natječaja i prijavni obrasci zadnjeg raspisanog natječaja za Nagradu Zaklade (za ak. god. 2013./2014.) te dokument odgovori na upite). Cilj nam je zajednički unaprijediti i osuvremeniti daljnje Natječaje za nagradu Zaklade te se stoga unaprijed zahvaljujemo na Vašim konstruktivnim smjernicama.

Svoje komentare možete poslati i na mail Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .

Želimo naglasiti da je to prvi korak javne rasprave svih natječaja Zaklade te nam je Vaše mišljenje od iznimnog značaja.

Srdačno i hvala,

Vaša Zaklada. 

 


 

 
Natječaj "Fotkaj Mlaku 2016"

Vijeće Mjesnog odbora Mlaka i ove godine priređuje Natječaj za sudjelovanje na izložbi fotografija "Fotkaj Mlaku 2016."

Fotografije moraju tematski biti vezane isključivo uz područje Mjesnog odbora Mlaka.  Na natječaj se primaju fotografije bez obzira na proces snimanja i način obrade. Svaki autor može sudjelovati s najviše  tri (3) pojedinačna rada. Natječaj je otvoren od 1. 3. do 20. 4. 2016. godine.
Radovi se dostavljaju  na e-mail adresu:  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ,  ili  se mogu poslati poštom na CD-u u zajedno s prijavnicom odnosno donijeti osobno na adresu: Mjesni odbor Mlaka, G. Duella 2/b,  51000 Rijeka  u radno vrijeme tajništva.  Selektor će od prijavljenih radova odabrati one koji će biti javno izloženi (do 15 radova) povodom svečane proslave Dana MO Mlaka u svibnju ove godine, o čemu će autori biti naknadno izvješteni.

MO Mlaka nagradit će 6 autora fotografija s 400 kn netto, uplatom isključivo na žiro račun autora. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem e-mail-a:  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript   , na web stranici http://www.rijeka.hr/Mlaka , te na tel: 051 672 241 u radno vrijeme tajništva.

 

PREUZMI 1

PREUZMI 2

 


 

 
Psihološkog savjetovališta SSC-a za studente

Aktivnosti Psihološkog savjetovališta SSC-a za studente u ožujku

U sklopu Rijeke psihologije 2016. godine Psihološko savjetovalište Sveučilišnog savjetovališnog centra organizira dvije aktivnosti za studente koje će se održati u ožujku. Radi se o radionici za poticanje razvoja asertivnosti te o grupnom savjetovanju studenata sa socijalnom anksioznošću.

Radionica „Trening asertivnosti“ provodi se u suradnji sa Zakladom Sveučilišta u Rijeci, a održat će se u srijedu 9. ožujka s početkom u 16 sati u prostorima SSC-a. Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je natječaj za odabir sudionika radionice, a rok za prijave je 1. ožujka. Svi detalji nalaze se na http://www.zaklada.uniri.hr/zaklada/2016/02/trening-asertivnosti-natjeca/ .

Grupno savjetovanje socijalno anksioznih studenata započet će sredinom ožujka, a točan termin održavanja susreta definirat će se s članovima grupe. Do 1. ožujka primaju se prijave zainteresiranih studenata na broj telefona 051/265-842 ili putem e-maila Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript Što je socijalna anksioznost i što nudi grupa saznajte na http://www.ssc.uniri.hr/hr/psiholosko-savjetovaliste.html .

 


 

 
«« Početak « Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 106 - 110 od 383
 
 
 
© 2005 – 2017 APURI